Välkommen till chefernas kunskapsrevolution!

Nu rullar chefernas kunskapsrevolution igång. Med draghjälp av AI och den senaste forskningen om inlärning och beteenden öppnas nya möjligheter till högeffektivt lärande. Du hakar väl på?

Cissi Elwin tar hjälp av ett drömgäng inom ledarutveckling för att ge koll på vad chefer behöver lära sig under 2024. Efter en kompetensdiagnos på svenska chefer i ett internationellt perspektiv avlägsnar de vanliga bromsklossar för lärande och guidar till nya vägar.

De delar med sig av konkreta exempel och strategier som får ständigt lärande för chefer att hända i en pressad jobbvardag och ger råd om hur du som chef, ditt team och verksamheten får maximal utväxling av dina nya kunskaper.

Gäster:

Pär Lager är rådgivare och expert inom ledarskap, lärande och utveckling. Han är Senior Advisor Executive Education på Försvarshögskolan och sitter i styrelser i flera utbildningsbolag. Tidigare har han bland annat varit vd på Bergs School of Communication. Han föreläser och skriver ledarskapsböcker, som Upskill och reskill – smart kompetensutveckling för dig, ditt team och din organisation.

Maria Distner, Head of Strategic Learning på Coop, där hon bygger upp en lärande organisation och ansvarar för att utveckla lärandet för koncernens 28 000 medarbetare. Tidigare har hon bland annat varit vd för Hyper Island, Head of Talent Evolution på Tengbom och Head of Learning and Culture på Liber AB.

Caroline Lornudd är legitimerad psykolog, utbildare, föreläsare och ledarskapsforskare. Bland annat har hon undersökt hur man kan maximera effekten av ledarutveckling och hur ledarskapsutbildningar överföras till faktiska beteendeförändringar på arbetsplatser. Hon är också ansvarig för Chefakademins Executive MBA i Leadership & Management.

Samtalet leds av Chefakademins vd Cissi Elwin.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden