Chef 2022

Årets viktigaste trendspaning för dig som chef och ledare!

9 mars | 13.00 - 17.00

Ta med kollegorna - 3 för 2 på alla biljetter!

Köp biljett nu

Scengäster

Mouna Esmaeilzadeh

Läkare, hjärnforskare & entreprenör

Micael Dahlén

Ekonomiprofessor, Stockholm School of Economics

Anna Wikland

Sverigechef Google

Micael Bydén

Sveriges Överbefälhavare

Katarina Berg

CHRO, Spotify

Se hela programmet här

Och många fler!

Delta på plats i Stockholm

Upplev evenemanget på plats på den anrika Vasateatern i Stockholm. Vi utlovar en fartfylld dag med trendspaningar och nätverkande tillsammans med branschkollegor. Det blir gott om fika om och vi avslutar evenemanget med en mingelmiddag tillsammans där vi utbyter erfarenheter från dagen och firar den nykrönte vinnaren i Årets Chef.

För dig som deltar på plats

 • Upplev evenemanget på plats på Vasateatern
 • I priset ingår rapporten Chef 2022 i sin fysiska form (du får den även digitalt)
 • Förtäring under dagen och nätverkande tillsammans med branschkollegor
 • Lyxig mingelmiddag efter avslutat event i restaurangen på Vasateatern
Tider och pris

Tider:
12.30 Ankomst och registrering
13.00 Programstart
17.00 Mingelmiddag

Biljettpris:
3950 kr exkl. moms

Läs mer vad som gäller för de olika biljettyperna i vår FAQ

Delta digitalt

Spara på miljön och på din tid genom att ta del av dagen digitalt. Du kopplar upp dig från den plats där du befinner dig och upplever dagen precis som om du vore på plats. Det enda som behövs är en bra uppkoppling. Våra kameror fångar minsta detalj av det som pågår på scen så du kan luta dig tillbaka och njuta av åkturen.

För dig som deltar digitalt

 • Upplev evenemanget från den plats du befinner dig
 • I biljettpriset ingår rapporten Chef 2022 i digital form
 • Delta aktivt genom att diskutera och ställa frågor i chatten
Tider och pris

Tider:
13.00 Programstart
17.00 Programmet slut

Biljettpris:
3450 kr exkl. moms

Läs mer vad som gäller för de olika biljettyperna i vår FAQ

Chef 2022 innehåller allt det här

Verktyg för nya tillvaron

Hur mår du och dina medarbetare efter två års inställda kickoffer och konferenser? Känns det tungt att hitta drivet i teamet just nu? Du är inte ensam om den känslan i så fall! På Chef 2022 samlar vi chefer på alla nivåer och från alla branscher för en jätte-kickoff, där du får med dig både verktygen och energin som behövs för att leda i den nya post-pandemi-tillvaro som väntar runt hörnet.

Unika chefsinsikter

Få svaren på frågorna som alla chefer brottas med just nu. Chef 2022 bygger på data och insikter över hur Sveriges chefer mår, arbetar, kompetensutvecklar, levererar, planerar sin framtid och mycket mer. Träffa toppchefer och ledarskapsforskare som trendspanar och ger sina smartaste lösningar framåt. Fördjupa dig sedan i rapporten som ingår exklusivt för dig som löser biljett.

Se programmet här

Och vinnaren är …

Förutom trendspaningar får du under eftermiddagen möta de tre kandidaterna till Sveriges finaste ledarskapspris Årets Chef, och vara med när en vinnare koras. Innan prisutdelningen äger rum blir det en unik intervju med förra årets vinnare, Överbefälhavare Micael Bydén, om hans speciella vinnarår med både krisledarskap och ett ökande militärt hot från Ryssland. Hur har han tacklat utmaningarna?
Rapporten Chef 2022

Vad har vi lärt oss om ledarskap under året och vad tar vi med oss framåt? Evenemanget grundar sig på rapporten Chef 2022, som ger en unik benchmark över Sveriges chefer med den mest relevanta statistiken och ledarskapsforskningen i en och samma produkt. Rapporten innehåller data och insikter från chefsåret 2021, där vi även har samlat de framtidsspaningar och vinnande ledarskapsverktyg som vi bedömer att du som chef måste ha koll på för att lyckas i din roll framöver.

Som deltagare på Chef 2022 är du först ut med att få ta del av dessa unika insikter med djupdykningar inom ett flertal aktuella ämnen. Rapporten ingår vid biljettköp och skickas ut till dig på evenemangsdagen. För dig som deltar på plats på Vasateatern får du dessutom ett fysiskt exemplar av rapporten med hem att läsa i lugn och ro.

Framtidsspaningar

Tillsammans med toppchefer, forskare och experter på scen tittar vi in i kristallkulan och spanar framåt kring de ämnen som kommer att prägla chefsrollen framöver. Detta har du inte råd att missa!

Få med dig de rätta verktygen inom:

 • Rekrytering – hur ser trenderna ut, vilka kompetenser och resurser är helt avgörande framöver och vad kräver de nya talangerna av dig som chef och ledare?
 • Upskill –  hur många timmar i veckan bör du lägga på att lära dig nya saker och inom vad? Hur skapar jag ett lärande team och hur undviker jag som chef att bli omsprungen?
 • Mående och mätning – hur tar du hand om dina medarbetare på bästa sätt i det nya normala? Hur säkrar du att ditt team har vad de behöver för att leverera?
 • Och mycket, mycket mer!

Få en inblick i evenemanget

99% vill delta i år igen

"Ett av de bästa eventen jag deltagit i på länge! Riktigt bra upplägg och program".

"Tack för detta! Mycket bra insikter som jag kan ta med till i mitt företag".

"Tack för en mycket trevlig eftermiddag med högaktuella ämnen".

"Det var ett gediget program och mycket bra organiserat och utfört. Tack"

Mobilitetspartner

Kunskapspartners

Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med över 20-års erfarenhet och 80 anställda förser vi kunder i över 75 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär.

www.brilliantfuture.se

Läs mer

Helo och Pulsen Integration utgör tillsammans kärnan i ett digitalt kluster som spänner över en stor bredd av kompetensområden. Vi jobbar med allt från affärs- och konceptutveckling till digital identitet och cybersäkerhet - alltid med ambitionen att vara den partner som hjälper kunderna att förflytta sin bransch. Helo och Pulsen Integration finns idag på flera platser i Sverige och Finland. Våra kunder är allt från start-ups och stora bolag till en tredjedel av landets kommuner.

www.helo.se | www.pulsen.se

Läs mer

Feelgood är sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi arbetar varje dag för att skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor mår bra. Vi stöttar allt från enskilda medarbetare och chefer till arbetsgrupper och organisationen som helhet. För det hänger ihop.

www.feelgood.se

Läs mer


Om Chef 2022

Nytt år, nya insikter och nya chefsutmaningar. På Chef 2022 tar vi avstamp i de viktigaste lärdomarna för chefer och ledare från 2021 och blickar framåt. Tillsammans med utvalda experter djupdyker vi i de hetaste ämnena som kommer att prägla din roll som chef och ledare framöver. Vi korar dessutom en ny vinnare till det prestigefylla priset Årets Chef - missa inte detta!