Chef 2022 innehåller allt det här

Unika insikter

Evenemanget grundar sig på rapporten Chef 2022 innehåller statistik och unika insikter från Chefsåret 2021 tillsammans med framtidsspaningar inom områden du som chef och ledare måste ha koll på framöver.

Framtidsspaningar

Tillsammans med toppchefer och experter på scen tittar vi in i kristallkulan och djupdyker i trender och spanar framåt kring vilka ämnen och områden som kommer att prägla chefsrollen framöver.

Se programmet här

Prisutdelning Årets Chef

Under eftermiddagen korar vi dessutom en ny vinnare av den prestigefyllda titeln Årets Chef där förra årets vinnare var ingen mindre än Överbefälhavare Micael Bydén.

Delta på plats i Stockholm

Upplev evenemanget på plats på den anrika Vasateatern i Stockholm. Vi utlovar en fartfylld dag med trendspaningar och nätverkande tillsammans med branschkollegor. Det blir gott om fika om och vi avslutar evenemanget med en mingelmiddag tillsammans där vi utbyter erfarenheter från dagen och firar den nykrönte vinnaren i Årets Chef.

För dig som deltar på plats

 • Upplev evenemanget på plats på Vasateatern
 • I priset ingår rapporten Chef 2022 i sin fysiska form (du får den även digitalt)
 • Förtäring under dagen och nätverkande tillsammans branschkollegor
 • Lyxig mingelmiddag efter avslutat event i restaurangen på Vasateatern

Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn!

Tider och pris

Tider:
12.30 Ankomst och registrering
13.00 Programstart
17.00 Mingelmiddag

Biljettpris:
3950 kr exkl. moms

Läs mer vad som gäller för de olika biljettyperna i vår FAQ

Delta digitalt

Spara på miljön och på din tid genom att ta del av dagen digitalt. Du kopplar upp dig från den plats där du befinner dig och upplever dagen precis som om du vore på plats. Det enda som behövs är en bra uppkoppling. Våra kameror fångar minsta detalj av det som pågår på scen så du kan luta dig tillbaka och njuta av åkturen.

För dig som deltar digitalt

 • Upplev evenemanget från den plats du befinner dig
 • I biljettpriset ingår rapporten Chef 2022 i digital form
 • Var delaktig i innehållet genom att ställa frågor i chatten
Tider och pris

Tider:
13.00 Programstart
17.00 Programmet slut

Biljettpris:
3450 kr exkl. moms

Läs mer vad som gäller för de olika biljettyperna i vår FAQ

Rapporten Chef 2022

Evenemanget grundar sig på rapporten Chef 2022 som släpps i början av mars. Vad har vi lärt oss om ledarskapet under året och vad tar vi med oss framåt? Rapporten innehåller statistik och unika insikter från Chefsåret 2021 tillsammans med framtidsspaningar på ledarskapsämnen du som chef och ledare måste ha koll på framöver.

Som deltagare på Chef 2022 är du först ut med att få ta del av dessa unika insikter med djupdykningar inom varje ämne. Rapporten ingår vid biljettköp och skickas ut till dig på evenemangsdagen. För dig som deltar på plats på Vasateatern får du dessutom rapporten i fysisk form.

Framtidsspaningar

Tillsammans med  toppchefer och experter på scen tittar vi in i kristallkulan och djupdyker i trender och spanar framåt kring vilka ämnen och områden som kommer att prägla chefsrollen framöver. Detta vill du inte missa!

Vi pratar bland annat om:

 • Rekrytering – hur ser trenderna ut, vilka resurser kommer att efterfrågas framöver och vilka förväntningar ställer det på dig som chef och ledare?
 • Upskill –  hur många timmar i veckan bör du lägga på att lära dig nya saker och inom vad?
 • Medarbetarna – hur tar du hand om dina medarbetare på bästa sätt nu när förutsättningarna har ändrats? Hur mår dom och vilka medel kan du ta till för att säkerställa en attraktiv arbetsplats?
 • Och mycket mer!

Få en inblick i evenemanget

99% vill delta i år igen

"Ett av de bästa eventen jag deltagit i på länge! Riktigt bra upplägg och program".

"Tack för detta! Mycket bra insikter som jag kan ta med till i mitt företag".

"Tack för en mycket trevlig eftermiddag med högaktuella ämnen".

"Det var ett gediget program och mycket bra organiserat och utfört. Tack"

Kunskapspartner

Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med över 20-års erfarenhet och 80 anställda förser vi kunder i över 75 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär.

Läs mer


Om Chef 2022

Nytt år, nya insikter och nya chefsutmaningar. På Chef 2022 tar vi avstamp i de viktigaste lärdomarna för chefer och ledare från 2021 och blickar framåt. Tillsammans med utvalda experter djupdyker vi i de hetaste ämnena som kommer att prägla din roll som chef och ledare framöver. Vi korar dessutom en ny vinnare till det prestigefylla priset Årets Chef - missa inte detta!