Årets trendspaning för chefer och ledare!

11 mars 13.00–16.30 I Online I Chef bjuder!

Nytt år, nya trender och nya chefsutmaningar. På Chef 2021 presenterades de viktigaste lärdomarna från chefsåret 2020 och trenderna som kommer attprägla chefsrollen framöver. Unika och färska insikter om chefer delades samtidigt som vi korade en ny vinnare till den prestigefyllda titeln Årets chef.

Kostnadsfritt! Anmäl dig här

Chef 2021 innehåller allt det här:

Spaningar framåt


Toppchefer och experter tittar in i kristallkulan – vilka trender kommer att prägla chefsrollen framöver?

Viktigaste insikterna från 2020

Vad har vi lärt oss om ledarskapet från det omtumlande året?

Prisutdelning Årets Chef 2021

Den 11 mars tillkännages vinnaren till det prestigefyllda priset. Du får ta del av prisutdelningen, höra en intervju med vinnaren och möta jurymedlemmarna .

Läs mer om priset

Få de viktigaste insikterna samlade

Rapporten Chef 2021

Chef har sammanfattat de viktigaste insikterna om Sveriges chefer i den helt nya rapporten Chef 2021. Rapporten, som lanseras i mars 2021, är guldgruvan för dig som vill benchmarka dig själv och din organisation gentemot andra. Den innehåller de viktigaste insikterna från 2020 tillsammans med framtidsspaningar för chefs-och ledarskapet framåt. Rapporten levereras i tryckt format och finns att beställa i samband med bokning till evenemanget.

Läs mer och beställ

Partners

Kunskapspartner

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med verksamhet i Skandinavien. Vårt fokus ligger på att erbjuda försäkringar genom försäkringsförmedlare och partners som bidrar till att företag har trygga och friska medarbetare som kan arbeta och må bra medan de gör det. Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare.

Läs mer

Kunskapspartner

Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med över 20-års erfarenhet och 80 anställda förser vi kunder i över 75 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär.

Läs mer

Studiosponsor

Chef 2021 livesänds från Studio Grand i ett samarbete med Aktiva Event. I studio Grand finns det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Skapat för moderna möten där upplevelse och budskap står i fokus. Studions flexibilitet gör den lätt att anpassa till olika behov och önskemål, från den lilla presentationen till fullskaliga streamade event.

Läs mer