nominerat2

Chef nominerade till två tunga branschpriser

För fjärde gången på sex år har Tidningen Chef nominerats till ”Årets digitala tidskrift”, ett pris som premierar tidskrifter som ligger i framkant digitalt. Chef har även nominerats till ”Årets utvecklare”, för satsningen på webbkurser.

I början av november är det dags för tidskriftsbranschens årliga motsvarighet till Oscarsgalan – Tidskriftsgalan. Nu står det alltså klart att Tidningen Chef blivit nominerad i kategorien Årets Digitala Tidskrift Fackpress. I nomineringen lyfter juryn fram Chefs digitala utveckling och den sajt som lanserades under försommaren 2017:

”Med en snygg sajt och ett starkt premiumerbjudande sätter denna trotjänare standarden för hur man både levererar mervärde till sina läsare och paketerar det på ett klockrent sätt. Digital utveckling och ett tydligt målgruppstänk har visat sig vara ett ledande koncept”.

Tidningen Chef är även nominerade i kategorien Årets Utvecklare för arbetet med Chef Webbkurser. Förra vann Chef just detta pris för arbetet med nya Chef.se. Så här lyder juryns nominering i år:
”Chef har utvecklat en serie webbkurser genom att lyssna på sina användare. Med den nya satsningen kan de behålla gamla läsare, hitta nya och skapa fler intäkter. Som alltid håller Chef hög kvalitet och ett snabbt utvecklingstempo, helt i enlighet med tidskriftens innovativa anda”.

Calle Fleur, vice vd på Chef och ansvarig för digital affärsutveckling, jublade när nomineringarna landade hos redaktionen.

”Vi är glada och stolta! Alla på Chef arbetar hårt för att skapa nytta och mervärde för Sveriges chefer – att branschen uppmärksammar våra satsningar är en rolig bonus. Det här är ännu ett kvitto på att vi är på rätt väg”, säger han.

Chefredaktör och vd Cissi Elwin känner sig hedrad över nomineringen.

”Vi växer för varje år och att få de här nomineringarna visar vilken styrka det finns inom hela Chef. Vi är en tidning som vill vara starka både i print och digitalt för att finnas där våra läsare är, därför känns det extra bra att vårt sätt att paketera vår starka journalistik lyfts fram av juryn”, säger Cissi Elwin

Fakta: Tidningen Chef

Grundades: 1995

Räckvidd: Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning.

Digital partner: Äventyret

Tidigare utmärkelser: 

Topp 100 (Sveriges bästa på Internet) 2018, 2017, 2016, 2015, 2014

Årets utvecklare 2017

Årets bästa tidskriftssajt 2014

Årets tidskrift digitala medier 2013

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

nya-numret-av-chef-november
Tidningen Chef

I nya numret av Chef

Novembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen: ✓ Spotifys Norden-vd om livskrisen mitt i drömkarriären ✓ Ny forskning: Har du ett respektabelt, välbetalt och helt poänglöst jobb? ✓ Så skapades mångmiljon-företaget Linas Matkasse. Grundaren Lina Gebäck ger sina karriärtips. ✓ Undersökning: Bara 6% av Sveriges chefer reser kollektivt till jobbet. Restid och punktlighet är viktigare än klimatpåverkan. ✓ Så klarar sig Stora Ensos vd Karl-Henrik Sundström i vårt Cheftest.

netlight_intro
Annonssamarbete Chef + Netlight

Sluta vara chef – bli en förebild istället

”Lär dig vara ledare och följare samtidigt”, uppmanar Netlights vd Erik Ringertz. I sin nya bok Harder Better Faster Stronger ger han idéer för framtidens ledarskap.

suaad-2
Suad Ali

Chefs krönikör sommarpratar i P1

Suad Ali, statsvetare och krönikör i Tidningen Chef, sommarpratar i P1.
framtida
Tidningen Chef

Lista: Här är 12 av Framtidens Ledare

De är drivna, de är under 35 och har alla utmärkt sig genom framstående ledartalang, affärsmässigt resultat eller idémässigt engagemang.

joha1
Tidningen Chef

Johan Barvaeus: Så var tiden efter Chefgalan

Johan Barvaeus vann kategorin "Årets Ledarskapsinsats" för sina insatser under terrordådet på Drottninggatan. Nu berättar han om tiden efter Chefgalan 2018.
cecilia-10
Tidningen Chef

Klart: Hon är ny ordförande för "Årets Chef"-juryn

Inför 2019 är det Cecilia Norrby som tar över ordförandeklubban i "Årets Chef"-juryn, till vardags redaktionschef på Tidningen Chef.
hands_experis
02:12 min
Annonssamarbete Chef + Experis

Eftersökta chefsegenskapen – syns inte på ditt cv

Video:

Arbetsgivares önskechef byggs om. En av de eftersökta ledaregenskaperna är ofta dold i ett cv.

almis
Tidningen Chef

Så var Chef i Almedalen 2018

Se mingelbilder och läs sammanfattningar från Chefs magiska vecka i Almedalen 2018.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden