nominerat2

Chef nominerade till två tunga branschpriser

För fjärde gången på sex år har Tidningen Chef nominerats till ”Årets digitala tidskrift”, ett pris som premierar tidskrifter som ligger i framkant digitalt. Chef har även nominerats till ”Årets utvecklare”, för satsningen på webbkurser.

I början av november är det dags för tidskriftsbranschens årliga motsvarighet till Oscarsgalan – Tidskriftsgalan. Nu står det alltså klart att Tidningen Chef blivit nominerad i kategorien Årets Digitala Tidskrift Fackpress. I nomineringen lyfter juryn fram Chefs digitala utveckling och den sajt som lanserades under försommaren 2017:

”Med en snygg sajt och ett starkt premiumerbjudande sätter denna trotjänare standarden för hur man både levererar mervärde till sina läsare och paketerar det på ett klockrent sätt. Digital utveckling och ett tydligt målgruppstänk har visat sig vara ett ledande koncept”.

Tidningen Chef är även nominerade i kategorien Årets Utvecklare för arbetet med Chef Webbkurser. Förra vann Chef just detta pris för arbetet med nya Chef.se. Så här lyder juryns nominering i år:
”Chef har utvecklat en serie webbkurser genom att lyssna på sina användare. Med den nya satsningen kan de behålla gamla läsare, hitta nya och skapa fler intäkter. Som alltid håller Chef hög kvalitet och ett snabbt utvecklingstempo, helt i enlighet med tidskriftens innovativa anda”.

Calle Fleur, vice vd på Chef och ansvarig för digital affärsutveckling, jublade när nomineringarna landade hos redaktionen.

”Vi är glada och stolta! Alla på Chef arbetar hårt för att skapa nytta och mervärde för Sveriges chefer – att branschen uppmärksammar våra satsningar är en rolig bonus. Det här är ännu ett kvitto på att vi är på rätt väg”, säger han.

Chefredaktör och vd Cissi Elwin känner sig hedrad över nomineringen.

”Vi växer för varje år och att få de här nomineringarna visar vilken styrka det finns inom hela Chef. Vi är en tidning som vill vara starka både i print och digitalt för att finnas där våra läsare är, därför känns det extra bra att vårt sätt att paketera vår starka journalistik lyfts fram av juryn”, säger Cissi Elwin

Fakta: Tidningen Chef

Grundades: 1995

Räckvidd: Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning.

Digital partner: Äventyret

Tidigare utmärkelser: 

Topp 100 (Sveriges bästa på Internet) 2018, 2017, 2016, 2015, 2014

Årets utvecklare 2017

Årets bästa tidskriftssajt 2014

Årets tidskrift digitala medier 2013

Relaterade artiklar

nya-numret-chef-september
Tidningen Chef

I nya numret av Chef

Septembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen.

al_ledarstil_stor
Annonssamarbete Chef + Atrium Ljungberg

Kontoret – en viktig nyckel i ditt ledarskap

Allt fler satsar på sitt kontor – trots digitalisering och ökat distansarbete. Anledningen? Nya möjligheter för kontoret som ledarskapsverktyg och må-bra-faktor.
bilden12333
Tidningen Chef

Chef störst i Sverige på Linkedin – över 70 000 följare!

Chef växer så det knakar på sociala medier. Nu är tidningen det största redaktionella kontot i hela Sverige – med över 70 000 följare på Linkedin.
cissi123
Beslutsfattande

Cissi Elwin: Egenskapen du behöver för att hitta guldet

Cissi Elwin skriver om en egenskap som är extra viktig att ha som chef. 
ella1
Evenemang

Årets Chef-vinnaren: "Blev ett omtumlande år för mig"

 En slitvarg med sällsynt känsla för att lyfta människor. Så löd motiveringen när Manpowers Elisabeth Wennström blev utsedd till Årets Chef 2018. Nu berättar hon om hur året efter prisutmärkelsen varit.
suaad-2
Suad Ali

Chefs krönikör sommarpratar i P1

Suad Ali, statsvetare och krönikör i Tidningen Chef, sommarpratar i P1.
Ibland är det systemen, inte ledarskapet, som orsakar frustration på jobbet.
Annonssamarbete Chef + Sopra Steria

IT-system dold orsak till ledarskapsproblem

Dålig effektivitet och irritation i ditt team beror inte alltid på brister i ledarskapet. Leta efter lösningar på rätt ställe. ”Det är alldeles för vanligt med IT-system som stoppar oss, snarare än stöttar”, säger Christer Söderholm på Sopra Steria.
framtida
Tidningen Chef

Lista: Här är 12 av Framtidens Ledare

De är drivna, de är under 35 och har alla utmärkt sig genom framstående ledartalang, affärsmässigt resultat eller idémässigt engagemang.