Chef nominerade till två tunga branschpriser

För fjärde gången på sex år har Tidningen Chef nominerats till ”Årets digitala tidskrift”, ett pris som premierar tidskrifter som ligger i framkant digitalt. Chef har även nominerats till ”Årets utvecklare”, för satsningen på webbkurser.

Tidningen Chef
Text: Redaktionen
Publicerad

I början av november är det dags för tidskriftsbranschens årliga motsvarighet till Oscarsgalan – Tidskriftsgalan. Nu står det alltså klart att Tidningen Chef blivit nominerad i kategorien Årets Digitala Tidskrift Fackpress. I nomineringen lyfter juryn fram Chefs digitala utveckling och den sajt som lanserades under försommaren 2017:

”Med en snygg sajt och ett starkt premiumerbjudande sätter denna trotjänare standarden för hur man både levererar mervärde till sina läsare och paketerar det på ett klockrent sätt. Digital utveckling och ett tydligt målgruppstänk har visat sig vara ett ledande koncept”.

Tidningen Chef är även nominerade i kategorien Årets Utvecklare för arbetet med Chef Webbkurser. Förra vann Chef just detta pris för arbetet med nya Chef.se. Så här lyder juryns nominering i år: ”Chef har utvecklat en serie webbkurser genom att lyssna på sina användare. Med den nya satsningen kan de behålla gamla läsare, hitta nya och skapa fler intäkter. Som alltid håller Chef hög kvalitet och ett snabbt utvecklingstempo, helt i enlighet med tidskriftens innovativa anda”.

Calle Fleur, vice vd på Chef och ansvarig för digital affärsutveckling, jublade när nomineringarna landade hos redaktionen.

”Vi är glada och stolta! Alla på Chef arbetar hårt för att skapa nytta och mervärde för Sveriges chefer – att branschen uppmärksammar våra satsningar är en rolig bonus. Det här är ännu ett kvitto på att vi är på rätt väg”, säger han.

Chefredaktör och vd Cissi Elwin känner sig hedrad över nomineringen.

”Vi växer för varje år och att få de här nomineringarna visar vilken styrka det finns inom hela Chef. Vi är en tidning som vill vara starka både i print och digitalt för att finnas där våra läsare är, därför känns det extra bra att vårt sätt att paketera vår starka journalistik lyfts fram av juryn”, säger Cissi Elwin

Fakta: Tidningen Chef

Grundades: 1995

Räckvidd: Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning.

Digital partner: Äventyret

Tidigare utmärkelser: 

Topp 100 (Sveriges bästa på Internet) 2018, 2017, 2016, 2015, 2014

Årets utvecklare 2017

Årets bästa tidskriftssajt 2014

Årets tidskrift digitala medier 2013

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden