Dubbla nomineringar för Chef på Tidskriftsgalan

Okategoriserade
Text: Redaktionen
Publicerad

I oktober är det dags för tidskriftsbranschens årliga motsvarighet till Oscarsgalan – Tidskriftsgalan. Chef.se har nominerats till priset Årets digitala tidskrift och Chefgalan till Årets tidskriftsevent. Nomineringen för Årets digitala tidskrift lyder:

”Chef.se är lika delar nyheter som verktygslåda för kunskapstörstande chefer och personalvetare som vill utvecklas i sina jobb. Affärs- och produktutvecklingen går hand i hand på ett inspirerande sätt.”

Och här är nomineringen till Årets tidskriftsevent:

”Den viktiga frågan – hur mycket ett gott ledarskap både kan betyda och uträtta – lyfts och sprids långt utanför den egna tidskriftens led. I grunden ligger ett gediget juryarbete, vilket gör att chefen kan glänsa lite extra, precis som den exklusiva galan.”

Nyheten väckte stort jubel på Chef.

”Vi är så glada och stolta över att det hårda och noggranna arbete vi lägger ner i vår jakt på Sveriges bästa chefer nu uppmärksammas. Suget efter fysiska mötesplatser, nätverk och ny kunskap är enormt och trots att Chef erbjuder fler och fler event blir de snabbt fullbokade,” säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef, om nomineringen för Chefgalan.

Hon fortsätter:

”I mer än 20 år har Chef utvecklat svenska chefer och breddat bilden av hur en chef ’ska’ vara. Chef.se tar avstamp i den erfarenheten genom att ha ett lika individuellt uttryck som användaren själv: Genom en rad verktyg och och tjänster möter vi hens växande behov av att utveckla sin egen kompetens i en snabbföränderlig värld”.

Chefgalan hålls nästa gång den 9 mars 2017:

Årets Chef, som delas ut på Chefgalan, är Sveriges viktigaste ledarskapsutmärkelse. På Chefgalan utses Sveriges bästa chefer i sju olika kategorier genom att de kvalificerade jurygrupperna lyfter fram och belönar de personer som utmärkt sig mest i sitt ledarskap under året. Priserna som delas ut 2017 är Årets Chef, Årets framtidschef, Årets HR-chef, Årets Innovativa Ledarskap, Årets Hälsofrämjande chef, Årets Digitaliseringsledare och Årets Mångfaldschef.

Hösten 2015 lanserades nya Chef.se, med flera nyheter:

  • En 360-ledarskapsanalys som låter användarna testa sina styrkor och svagheter som ledare, få feedback från kolleger och analysera resultaten i olika grafer och staplar – samtidigt som lästips genereras beroende på ens resultat;
  • En snabbsorterad metodbank med 300 metoder;
  • Uppdaterade mallar och avtal, med tillhörande artiklar och tips från en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter;
  • Ett sökbart tidningsarkiv med samtliga utgåvor av Chef sedan 1995.

”Vi är så glada och stolta. Chefs ekosystem bygger på devisen ’innehåll först, kanal sen’. I dag är hela vår organisation uppbyggd efter att skapa och distribuera innehåll till användarna där de är – oberoende av plattform, enhet och tid på dygnet. Det gäller både redaktionellt innehåll i form av specialbyggda temasajter inom ämnen som arbetsmiljö och digitalisering, men även de personligt anpassade tjänsterna och verktygen på prenumerantsektionen Chef Premium(Idag Chefakademin+).

Chef har flyttat fram gränserna för vad ett litet tidskriftsförlag med begränsade resurser kan erbjuda i sina digitala kanaler, både vad gäller redaktionellt innehåll med hög och affärsutveckling av tjänster och produkter som genererar nya intäkter. Det är roligt att juryn lyfter fram just detta”, säger Calle Fleur, digital innehållschef på Chef.

Övriga nominerade i klassen Årets digitala tidskrift fackpress är Hem & Hyra, Journalisten.se och Resumé.

Till Årets tidskriftsevent är förutom Chefgalan även Betonggalan (Tidskriften Betong), Bilsport Performance & Custom Motor Show (Bilsport) samt VI:s Litteraturbåt (Tidningen Vi) nominerade.

Läs mer om priserna på Sverigestidskrifter.se.

Chefs redaktion firar nomineringen till Årets tidskrift 2016

Fortsätt läsa kostnadsfritt!

Vi behöver bara en minut…

Så roligt att du vill fortsätta läsa! Det får du strax göra, utan att betala något.

Skapa ditt gratiskonto
  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Dina uppgifter delas aldrig med tredje part. Läs vår integritetspolicy här.