Datum: 11 mars 2020

Tid: 16.00 – ca 22.00

Plats: Grand Hôtel, Vinterträdgården, Stockholm

Pris: 4 495 kr exkl moms. 

Chefgalan den 11 mars 2020 ställdes in på grund av Covid-19 viruset.
Läs mer om beslutet här >>

Chefgalan 2020 handlar om det livslånga lärandet

Ska er verksamhet upskilla? Eller försvinna? Förändringstakten i samhället är så hög att organisationer och individer löpande behöver uppgradera sig själva och lära nytt. Framtidens arbetsmarknad matchar inte hur vi chefer kompetensutvecklar oss själva eller våra medarbetare idag.

Hur bygger man som chef en lärandekultur? Vet vi ens vad vi behöver lära oss? Chefgalan 2020 handlar om upskilling – och hur vi tar oss an utmaningarna med den nya tidens kompetensutveckling.

”Det är viktigt att komma samman och hylla de goda exemplen”.

Sedan 2001 har vi samlat Sveriges viktigaste ledare på scen för att dela med sig av sina framgångar, misstag och lärdomar. Eftermiddagen följs av en galamiddag då vi delar ut priser till Årets Chefer. I fem kategorier belönar vi dem som utmärkt sig mest i sitt ledarskap under året – de om utvecklar människor och verksamheter, hittar nya vägar, har mod och skapar engagemang och inspirerar. Var med och hylla det goda ledarskapet på Sveriges viktigaste ledarskapsgala!

Årets spännande scengäster

Anna Wikland

Sverigechef Google

techstjärnan

Läs mer

Janne Andersson

förbundskapten

vinnarskallen

Läs mer

Åsa
Bergman

koncernchef Sweco

framgångsmaskinen

Läs mer

Caroline Farberger

VD Ica Försäkring

banbrytaren

Läs mer

Henrik Henriksson

koncernchef Scania

möjliggöraren

Läs mer

Årets tema: Upskilla eller försvinna

Förändringstakten i samhället är så hög att organisationer och individer löpande behöver uppgradera sig själva och lära nytt. Men framtidens arbetsmarknad matchar inte hur vi chefer kompetensutvecklar idag – varken oss själva eller våra medarbetare.

Hur får vi in det ständiga lärandet i vårt dagliga ledarskap? Hur bygger man som chef en lärandekultur och vet vi ens vad vi behöver lära oss? Chefgalan 2020 handlar om upskilling – och hur vi tar oss an utmaningarna med den nya tidens kompetensutveckling.

Röster om Chefgalan:

"Fantastiskt forum för chefer. Viktigt symbolevent för det goda ledarskapet. Mycket bra och imponerande arrangerat".

"Den gedigna researchen och processen som görs på finalisterna ger tyngd och prestige till vinnarna i varje kategori".

"Chefgalan är ett extremt viktigt event för nödvändigt och avspänt nätverkande chefer emellan. En institution som måste bevaras".

Vilka är Sveriges bästa chefer?

På Chefgalan utser vi Sveriges bästa chefer i olika kategorier. Nu är finalisterna prestenterade! Läs mer under respektive pris.

Årets chef

Läs mer

Årets Hälsofrämjande chef

Läs mer

Årets Innovativa Ledare

Läs mer

Årets HR-chef

Läs mer

Årets Mångfaldschef

Läs mer

Så vinner vinnarna

45 jurymedlemmar och hundratals nominerade kandidater. Processen från nominering, via djupresearch, till galan 2020 är lik den rekrytering Experis gör till tunga befattningar i näringslivet.

Nomineringsprocessen

Juryarbetet bakom Chefgalan är en gedigen process som pågår under ett helt år. Arbetet börjar redan på våren då ca 45 jurymedlemmar handplockas till de olika jurygrupperna. I samråd med våra medarrangörer tar vi fram tydliga syften och kriterier för varje priskategori.

Nomineringsprocessen pågår mellan juni och oktober och under denna period skickas det ut frågeformulär till de nominerade kandidaterna. Formulären sammanställs och säkerställs och blir således underlag till det första jurymötet. Av 100-tals nominerade kandidater ska respektive jurygrupp välja fem kandidater som går vidare till nästa steg.

chefgalan_diamanten_mindre-2

Urval och finalister

De fem kandidater som juryn valt ut under det första mötet får gå igenom samma process som under en chefrekryteringsprocess. Denna process genomförs av vår researchpartner Experis. Intervjuerna sammanställs och blir sedan underlag för det sista och avgörande jurymötet då jurygruppernas uppgift är att välja ut tre finalister varav en vinnare för respektive priskategori.

Utöver Experis material som består av kvalitativa och kvantitativa analyser så kollar dessutom juryn hur de nominerade lever upp till de nio punkter för ett gott ledarskap som Chef har formulerat. Det blir ofta ganska heta diskussioner om hur tungt olika meriter ska väga. Till sist är det juryordförande som har sista ordet. Endast ett fåtal personer vet vilka som är vinnare. Vinnarna presenteras på Chefgalan den 11 mars 2020.

Experis logga

Research av Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på chefer och specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomer och Ledarskap. Vi vänder oss till de som vill ta nästa steg i karriären.

Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige, i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Vi är otroligt stolta över att vi i år tillsammans med Chef ska identifiera Sveriges bästa chefer.

Stort tack till våra medarrangörer!

Euro_Accident_Logo_20164
Ledarna-Logo-Svart-EPS
logo_wday
sodexo_en_right_4color