Orvesto Konsument: Chef ökar i räckvidd!

Chef, Nordens största ledarskapstidning, fortsätter att växa. Nu är vi uppe i 146 000 läsare! Det fastslår Orvesto Konsuments räckviddsrapport 2021:3 (för perioden 1 september- 31 december 2021).

Tidningen Chef
Publicerad

På en tuff mediemarknad hör Chef till de tidningar som ökar. Vi är glada och stolta över att sedan 1995 fått vara den tidning som gett chefer det senaste inom ledarskap.

”Det är extra roligt att ta över som chefredaktör i en tid när tidningen växer och att vi behåller vår stabila position på marknaden. Jag ser fram emot att fortsätta hålla tidningen aktuell för vår målgrupp och nå fler chefer och blivande chefer med vårt innehåll ”, säger Nisha Besara.

Enligt Orvesto Konsuments räckviddsrapport 2021:3 (för perioden 1 september- 31 december 2021) har Chef ökat sin räckvidd i print inklusive e-tidningen, från 137 000 till 146 000. Totalt deltog 13 490 personer i mätningen.

Vill du också ta del av vårt utbud? Bli en prenumerant HÄR !

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden