webbkurs_gdpr_1800

Information för dig som är kund hos Chef

Mediebolaget Chef Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen kommer att gå samman under namnet Chefakademin.  Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef.

Mediebolaget Chef Stockholm AB (”Chef”, ”bolaget”) och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB (org.nr 556692-9468, ”Mgruppen”) kommer under sommaren 2021 att gå samman under namnet Chefakademin. Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer.

Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef sedan tidigare. Om din e-postadress är registrerad hos Chef kommer denna information även gå ut till dig mejlledes innan fusionen träder i kraft. För att säkerställa att informationen når så många av våra kunder som möjligt publiceras informationen även på Chef.se. Är du inte registrerad kund hos Chef kan du bortse från denna information.

Om du är registrerad kund hos Chef sedan tidigare innebär det att vi har tillgång till de personuppgifter som du lämnat när du blev kund hos oss. Du kan till exempel ha köpt en/flera av Chefs produkter och/eller tjänster, eller anmält dig till något av Chefs kostnadsfria erbjudanden. I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning är vi skyldiga att informera dig om att sammanslagningen av Chef och Mgruppen innebär att Mgruppen inträder som avtalspart och därmed också tar över ansvaret för de databaser som innehåller personuppgifter om dig som kund, bland annat användaruppgifter och köphistorik. Du kan läsa mer om vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Chefs nuvarande produkter och erbjudanden förändras inte utan kommer att finnas kvar precis som idag, men under en ny bolagsstruktur. Du behöver inte agera för att även fortsatt få tillgång till den/de produkter och tjänster du har tillgång till idag.

Överlåtelsen av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som kund har du rätt att invända mot den behandling av dina personuppgifter som samgåendet innebär. Om du vill invända mot behandlingen som beskrivs ovan behöver du höra av dig till oss på kundtjanst@chef.se innan 2021-07-08. Om du invänder mot behandlingen kommer dina personuppgifter att raderas på sätt som följer av gällande integritetspolicy och dataskyddsförordningen.

Om Chefakademin

Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Chefakademin har i dag cirka 50 medarbetare där alla har tydliga egna ansvarsområden. Utbildningsdelen samlar kurser och utbildningar i olika längd och format: Fysiskt, digitalt och blended‚ från snabb och flexibel upskilling till längre program som Executive MBA och företagsanpassade upplägg. I den redaktionella delen ingår tidningen Chef, webb och nyhetsbrev, Chefboken och flera stora event. Chefakademin är ett dotterbolag till Ledarna Chefsservice LCS AB.

Relaterade artiklar

kia_orback_pettersson1
Om Chefakademin

Toppstyrelse klar till Chefakademin

Det nystartade bolaget Chefakademin, där mediabolaget Chef och utbildningsbolaget Mgruppen gått samman, har i ett slag blivit dominerande på marknaden för Chef och Ledarskapsutbildningar. Nu rekryterar man en ny styrelse med imponerande tyngd.
Hemma eller på arbetsplatsen? Nu luckras gränserna upp. IKEA ser sex trender som formar hybridkontoren. Foto: IKEA (Landskrona fåtölj 2749 kr exkl moms)
Annonssamarbete Chef + IKEA

IKEA: Se trenderna som formar ditt hybridarbete

”Arbetsplatsen behöver bli en magnet som får tillbaka folk”, menar Kicki, företagsinredare på IKEA och ger sina bästa råd för effektivt – och hemtrevligt – hybridarbete.

Cissi Elwin, programledare för Chef Dilemma
Om Chefakademin

Succé-podden Chef Dilemma når 100 000 lyssningar

Chefs ledarskapspodd Chef Dilemma gör succé. Nu har mer än 100 000 lyssnat på hur svenska toppchefer löser sina ledarskapsutmaningar.
Cissi Elwin är chefredaktör och vd för Chef.
Om Chefakademin

Chef och Mgruppen går ihop i nytt bolag – Chefakademin

Nu går mediebolaget Chef och det anrika utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen samman under namnet Chefakademin.

chefboken-think-like-a-rocket-scientist-1
Chefboken

Raketforskare hjälper chefer att göra det omöjliga

Raketforskning tog människan till månen men kan användas till betydligt mer än så. I massivt hyllade ”Think like a rocket scientist” delar tidigare raketforskaren Ozan Varol med sig av lättbegripliga strategier för att faktiskt lyckas med det som verkar omöjligt.

whatsyourproblem_bjornhedensjo-1
Chefboken

Boken som gör dig till mästare på problemlösning

När du försöker lösa problem — ger du dig då på rätt problem? Har du och dina kollegor lagt ner själ och hjärta i något, bara för att efteråt upptäcka att det var fel sak? Då är du inte ensam. Hyllade boken ”What’s your problem?” ger cheferna nycklar till en strategisk superkraft — förmågan att faktiskt lösa rätt problem.

 

Annonssamarbete Chef + Netigate

360-analys av chefen är viktigare än någonsin

Pandemi, digitalisering och hybridarbete. Hur har ledarskapet hängt med i den senaste tidens extrema omställningar?  ”360-graders feedback ger chefer och organisationer en tydlig bild av vilka ledarskapsförmågor som behöver stärkas”, säger Sophie Hedestad på Netigate. 
Cecilia Norrby, redaktionschef på Chef
Om Chefakademin

Chef ökar sina läsare - igen!

Chef är en av få tidningar som ökar på en vikande mediemarknad. Det visar den senaste mätningen från Orvesto Näringsliv, som släpptes i dag.