webbkurs_gdpr_1800

Information för dig som är kund hos Chef

Mediebolaget Chef Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen kommer att gå samman under namnet Chefakademin.  Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef.

Mediebolaget Chef Stockholm AB (”Chef”, ”bolaget”) och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB (org.nr 556692-9468, ”Mgruppen”) kommer under sommaren 2021 att gå samman under namnet Chefakademin. Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer.

Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef sedan tidigare. Om din e-postadress är registrerad hos Chef kommer denna information även gå ut till dig mejlledes innan fusionen träder i kraft. För att säkerställa att informationen når så många av våra kunder som möjligt publiceras informationen även på Chef.se. Är du inte registrerad kund hos Chef kan du bortse från denna information.

Om du är registrerad kund hos Chef sedan tidigare innebär det att vi har tillgång till de personuppgifter som du lämnat när du blev kund hos oss. Du kan till exempel ha köpt en/flera av Chefs produkter och/eller tjänster, eller anmält dig till något av Chefs kostnadsfria erbjudanden. I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning är vi skyldiga att informera dig om att sammanslagningen av Chef och Mgruppen innebär att Mgruppen inträder som avtalspart och därmed också tar över ansvaret för de databaser som innehåller personuppgifter om dig som kund, bland annat användaruppgifter och köphistorik. Du kan läsa mer om vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Chefs nuvarande produkter och erbjudanden förändras inte utan kommer att finnas kvar precis som idag, men under en ny bolagsstruktur. Du behöver inte agera för att även fortsatt få tillgång till den/de produkter och tjänster du har tillgång till idag.

Överlåtelsen av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som kund har du rätt att invända mot den behandling av dina personuppgifter som samgåendet innebär. Om du vill invända mot behandlingen som beskrivs ovan behöver du höra av dig till oss på kundtjanst@chef.se innan 2021-07-08. Om du invänder mot behandlingen kommer dina personuppgifter att raderas på sätt som följer av gällande integritetspolicy och dataskyddsförordningen.

Om Chefakademin

Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Chefakademin har i dag cirka 50 medarbetare där alla har tydliga egna ansvarsområden. Utbildningsdelen samlar kurser och utbildningar i olika längd och format: Fysiskt, digitalt och blended‚ från snabb och flexibel upskilling till längre program som Executive MBA och företagsanpassade upplägg. I den redaktionella delen ingår tidningen Chef, webb och nyhetsbrev, Chefboken och flera stora event. Chefakademin är ett dotterbolag till Ledarna Chefsservice LCS AB.

Relaterade artiklar

rocket
Jobba på Chef

Key account manager sökes till Chefakademin

Chefakademin är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren Key Account Manager med uppdrag att i första hand sälja Företagsanpassade utbildnings- och utvecklingsinsatser.
Det finns enkla och effektiva sätt för chefer att öka engagemanget hos medarbetarna. &franklys Caroline Fjellner tipsar om vad som går att börja med direkt.
Annonssamarbete Chef + &frankly

5 sätt för chefer att öka engagemanget – redan i dag

Engagemanget på jobbet har tagit stryk under pandemin. Men det finns flera enkla saker som du som chef kan göra direkt för att vända trenden. Vilket av tipsen tänker du börja med?
rocket
Jobba på Chef

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.
Nisha Besara.
Chefakademin

Hon blir ny chefredaktör på Chef

I januari tillträder den välkända publicisten Nisha Besara som ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Chef, Nordens största ledarskapstidning på papper och webb. Nisha Besara efterträder Cissi Elwin, som får en renodlad vd-roll i det nybildade bolaget Chefakademin.

kia_orback_pettersson1
Om Chefakademin

Toppstyrelse klar till Chefakademin

Det nystartade bolaget Chefakademin, där mediabolaget Chef och utbildningsbolaget Mgruppen gått samman, har i ett slag blivit dominerande på marknaden för Chef och Ledarskapsutbildningar. Nu rekryterar man en ny styrelse med imponerande tyngd.
Cissi Elwin, programledare för Chef Dilemma
Om Chefakademin

Succé-podden Chef Dilemma når 100 000 lyssningar

Chefs ledarskapspodd Chef Dilemma gör succé. Nu har mer än 100 000 lyssnat på hur svenska toppchefer löser sina ledarskapsutmaningar.
Louise Wohrne utvecklas som hållbar ledare hos BillerudKorsnäs. Foto: Karina Ljungdahl
Annonssamarbete Chef + BillerudKorsnäs

Hon förändrar världen på jobbet

På BillerudKorsnäs är inte bara produkterna hållbara utan även deras ledare. Men vad innebär det i praktiken? ”För mig betyder det att jag får verktygen för att utveckla både mig själv och medarbetarna och att jag bidrar till en bättre värld”, säger Louise Wohrne, Director Sustainability och Public Affairs, på BillerudKorsnäs.
Cissi Elwin är chefredaktör och vd för Chef.
Om Chefakademin

Chef och Mgruppen går ihop i nytt bolag – Chefakademin

Nu går mediebolaget Chef och det anrika utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen samman under namnet Chefakademin.