Information för dig som är kund hos Chef

Mediebolaget Chef Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen kommer att gå samman under namnet Chefakademin.  Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef.

Om Chefakademin
Text: Redaktionen
Publicerad

Mediebolaget Chef Stockholm AB (”Chef”, ”bolaget”) och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB (org.nr 556692-9468, ”Mgruppen”) kommer under sommaren 2021 att gå samman under namnet Chefakademin. Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer.

Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef sedan tidigare. Om din e-postadress är registrerad hos Chef kommer denna information även gå ut till dig mejlledes innan fusionen träder i kraft. För att säkerställa att informationen når så många av våra kunder som möjligt publiceras informationen även på Chef.se. Är du inte registrerad kund hos Chef kan du bortse från denna information.

Om du är registrerad kund hos Chef sedan tidigare innebär det att vi har tillgång till de personuppgifter som du lämnat när du blev kund hos oss. Du kan till exempel ha köpt en/flera av Chefs produkter och/eller tjänster, eller anmält dig till något av Chefs kostnadsfria erbjudanden. I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning är vi skyldiga att informera dig om att sammanslagningen av Chef och Mgruppen innebär att Mgruppen inträder som avtalspart och därmed också tar över ansvaret för de databaser som innehåller personuppgifter om dig som kund, bland annat användaruppgifter och köphistorik. Du kan läsa mer om vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Chefs nuvarande produkter och erbjudanden förändras inte utan kommer att finnas kvar precis som idag, men under en ny bolagsstruktur. Du behöver inte agera för att även fortsatt få tillgång till den/de produkter och tjänster du har tillgång till idag.

Överlåtelsen av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som kund har du rätt att invända mot den behandling av dina personuppgifter som samgåendet innebär. Om du vill invända mot behandlingen som beskrivs ovan behöver du höra av dig till oss på kundtjanst@chef.se innan 2021-07-08. Om du invänder mot behandlingen kommer dina personuppgifter att raderas på sätt som följer av gällande integritetspolicy och dataskyddsförordningen.

Om Chefakademin

Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Chefakademin har i dag cirka 50 medarbetare där alla har tydliga egna ansvarsområden. Utbildningsdelen samlar kurser och utbildningar i olika längd och format: Fysiskt, digitalt och blended‚ från snabb och flexibel upskilling till längre program som Executive MBA och företagsanpassade upplägg. I den redaktionella delen ingår tidningen Chef, webb och nyhetsbrev, Chefboken och flera stora event. Chefakademin är ett dotterbolag till Ledarna Chefsservice LCS AB.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden