webbkurs_gdpr_1800

Information för dig som är kund hos Chef

Mediebolaget Chef Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen kommer att gå samman under namnet Chefakademin.  Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef.

Mediebolaget Chef Stockholm AB (”Chef”, ”bolaget”) och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB (org.nr 556692-9468, ”Mgruppen”) kommer under sommaren 2021 att gå samman under namnet Chefakademin. Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer.

Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef sedan tidigare. Om din e-postadress är registrerad hos Chef kommer denna information även gå ut till dig mejlledes innan fusionen träder i kraft. För att säkerställa att informationen når så många av våra kunder som möjligt publiceras informationen även på Chef.se. Är du inte registrerad kund hos Chef kan du bortse från denna information.

Om du är registrerad kund hos Chef sedan tidigare innebär det att vi har tillgång till de personuppgifter som du lämnat när du blev kund hos oss. Du kan till exempel ha köpt en/flera av Chefs produkter och/eller tjänster, eller anmält dig till något av Chefs kostnadsfria erbjudanden. I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning är vi skyldiga att informera dig om att sammanslagningen av Chef och Mgruppen innebär att Mgruppen inträder som avtalspart och därmed också tar över ansvaret för de databaser som innehåller personuppgifter om dig som kund, bland annat användaruppgifter och köphistorik. Du kan läsa mer om vår behandling av dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Chefs nuvarande produkter och erbjudanden förändras inte utan kommer att finnas kvar precis som idag, men under en ny bolagsstruktur. Du behöver inte agera för att även fortsatt få tillgång till den/de produkter och tjänster du har tillgång till idag.

Överlåtelsen av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Som kund har du rätt att invända mot den behandling av dina personuppgifter som samgåendet innebär. Om du vill invända mot behandlingen som beskrivs ovan behöver du höra av dig till oss på kundtjanst@chef.se innan 2021-07-08. Om du invänder mot behandlingen kommer dina personuppgifter att raderas på sätt som följer av gällande integritetspolicy och dataskyddsförordningen.

Om Chefakademin

Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Chefakademin har i dag cirka 50 medarbetare där alla har tydliga egna ansvarsområden. Utbildningsdelen samlar kurser och utbildningar i olika längd och format: Fysiskt, digitalt och blended‚ från snabb och flexibel upskilling till längre program som Executive MBA och företagsanpassade upplägg. I den redaktionella delen ingår tidningen Chef, webb och nyhetsbrev, Chefboken och flera stora event. Chefakademin är ett dotterbolag till Ledarna Chefsservice LCS AB.

Relaterade artiklar

Cissi Elwin, programledare för Chef Dilemma
Om chef

Succé-podden Chef Dilemma når 100 000 lyssningar

Chefs ledarskapspodd Chef Dilemma gör succé. Nu har mer än 100 000 lyssnat på hur svenska toppchefer löser sina ledarskapsutmaningar.
Carolina Åberg, HR director på Nordax, laborerar fram nya arbetssätt för hösten. Foto: Karina Ljungdahl
Annonssamarbete Chef + &frankly

"Risk att bli som gigare – i stället för kollegor"

Följ noga vad som händer när höstens nya arbetssätt laboreras fram. Det finns många möjligheter, men också risker med en ökad andel distansarbete, säger
Carolina Åberg på Nordax.

Cissi Elwin är chefredaktör och vd för Chef.
Om chef

Chef och Mgruppen går ihop i nytt bolag – Chefakademin

Nu går mediebolaget Chef och det anrika utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen samman under namnet Chefakademin.

chefboken-think-like-a-rocket-scientist-1
Chefboken

Raketforskare hjälper chefer att göra det omöjliga

Raketforskning tog människan till månen men kan användas till betydligt mer än så. I massivt hyllade ”Think like a rocket scientist” delar tidigare raketforskaren Ozan Varol med sig av lättbegripliga strategier för att faktiskt lyckas med det som verkar omöjligt.

whatsyourproblem_bjornhedensjo-1
Chefboken

Boken som gör dig till mästare på problemlösning

När du försöker lösa problem — ger du dig då på rätt problem? Har du och dina kollegor lagt ner själ och hjärta i något, bara för att efteråt upptäcka att det var fel sak? Då är du inte ensam. Hyllade boken ”What’s your problem?” ger cheferna nycklar till en strategisk superkraft — förmågan att faktiskt lösa rätt problem.

 

Cecilia Norrby, redaktionschef på Chef
Om chef

Chef ökar sina läsare - igen!

Chef är en av få tidningar som ökar på en vikande mediemarknad. Det visar den senaste mätningen från Orvesto Näringsliv, som släpptes i dag.

Håkan Bergsten, kommunchef i Flen, ser hur bland annat ledarskap och delaktighet har stärkts.
Annonssamarbete Chef + Winningtemp

Kommunchefens metod för bättre ledarskap

Mätbart bättre ledarskap, arbetsglädje, arbetssituation, engagemang och delaktighet. Här är receptet från Flens kommun.

chefboken-alltid-relevant-sammanfattning
Chefboken

Så håller sig chefer relevanta

Vad utmärker en bra chef i en tid präglad av artificiell intelligens, enorma utvecklingskliv och ständig digitalisering? I den nya boken "Alltid relevant" guidar digitaliseringsexperterna Ann Helenius och Per Mosseby chefer till vad som krävs för att hinna med i den nya verkligheten — och blomstra i den.