”Hur lyssnar jag in organisationen?”

Chefs expert i mångfald och ledarskap Azita Shariati svarar på frågan hur du lyssnar in organisationen

Vilket är ditt bästa tips för att lyssna in vad som pågår i organisationen?

Svar: Jag har skaffat en ny vana sen drygt ett år: Jag äter lunch med en av mina medarbetare, oavsett position, där jag bjuder på lunch och dom bjuder på ideer. Det här är väldigt givande och en av de bästa ledarskapsskolorna man kan gå.

Jag lär känna personen och får lära mig hur det fungerar mellan avdelningar och mellan kollegor. Jag tycker att det är viktigt att visa att jag finns tillgänglig, och inte bara för de i närmaste chefsledet.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden