I nya numret: Flyktingpojkarna som byggde ett miljardimperium

Mångfald
Text: Redaktionen
Publicerad

PersonligtFör över 30 år sedan flyttade de från diktaturen i Iran. I dag driver Ashkan Pouya och Saeid Esmaeilzadeh en miljardkoncern från Stureplan.

Undersökningen. För drygt tre år sedan granskade Chef representationen av chefer med utländsk bakgrund i arbetslivet. Hur ser det ut nu?

Cheftest. Bra på att skapa god stämning, men usel på att passa tider. Vi har cheftestat Jan-Olof Jacke, vd för Astra Zeneca.

jan-olof_jacke

Mentorn. Glöm myten om att du måste stressa för att nå framgång. Lyckas gör du när du mår bra. Det menar forskaren Emma Seppälä.

Så gör jag. På Sveriges Radio får lyssnarna själva vara med och påverka programutbudet tillsammans med speciella innovationsteam.

Forskning om ledarskap. Enligt färsk forskning riskerar alltför stora personalgrupper att leda till ohälsa.

chef_no11_forskning

Missa inget.

Prenumerera på Chef

Som prenumerant får du även tillgång till Chef Premium – en del av Chef.se med exkliexklusivt mervärde på Chef.se. Läs mer här.

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden