Chef.se utsedd till en av Sveriges bästa sajter

Chef.se har utsetts till en av Sveriges fem bästa tidskriftssajter på IDG:s prestigefyllda Topp 100-lista. Chef har varit med på listan varje år sedan 2014, vilket ingen annan svensk tidskrift lyckats med.

Digital utveckling
Publicerad
Startsidan på chef.se den 11 november 2020.

IDG presenterar varje år sin topplista över Sveriges 100 bästa sajter, och Chef är med även i år.

Chef har valts ut som en av de fem bästa tidskriftssajterna, tillsammans med Dagens arbete, Market, Veckorevyn och Vi. Faktum är att Chef varit med på listan varje år sedan 2014, vilket ingen annan svensk tidskrift lyckats med.

Inom kort kommer IDG att presentera vem av de fem som står som slutgiltig vinnare i kategorin. Förra året, 2019, blev det Chef som tog hem segern. Nomineringen löd då:

”Tidskriften Chef är en klassiker på denna lista, men så har de också likt ingen annan svensk tidskrift på nätet fortsatt att oförtrutet utveckla sitt läsarerbjudande. Under 2018 valde man att gå sin egen väg på flera fronter, och lanserade egna plattformar dels för sina interaktiva, mycket populära webbkurser, och dels för sin platsannonshubb. Ett eget CRM-system med självserviceportal lanserades också, med mer relevant innehåll för oss användare som resultat. I mobilen gjorde de en lyckad satsning på långläsningsartiklar, vilket vi uppskattar. Sammantaget ger detta att vi med glädje utnämner Chef till Sveriges bästa tidskrift på nätet.”

Årets jury består av Mats Stålbröst, webbredaktör på IDG.se, Elin Häggberg, teknikbloggare och journalist, Julia Skott, journalist och författare, och Thord D. Hedengren, entreprenör och författare.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden