Bild på Cecilia och ökningen i siffror.

Chef ökar – igen!

På en tuff mediemarknad hör Chef till de tidningar som ökar, visar nya siffror från Orvesto Konsument.

Chefs tryckta tidningsupplaga når nu 148 000 läsare, enligt den nya Orvesto-mätningen, Orvesto Konsument 2021:1 som utfördes 1 januari – 30 april 2021. En ökning med 9 000 läsare jämfört med motsvarande period i fjol då räckvidden var 139 000 läsare.

”Så roligt! Detta är ett tydligt kvitto på att vår journalistik är så relevant och angelägen för chefer som vi hela tiden strävar efter att vara. Det visar också att vi ligger rätt i tiden med våra profilfrågor i alla kanaler. Ett exempel på detta är kampanjen #hurgammalärenbrachef som vi lanserade i sociala medier förra veckan och i vårt printnummer för sommaren. Den väckte stort engagemang och debatt mot ålderism, inte minst på Linkedin”, säger Cecilia Norrby, redaktionschef på Chef.

Hon fortsätter:

”Jag är oerhört stolt över redaktionen och alla på Chef som jobbar stenhårt för att förmedla chefsnytta, stöd och upskill, på en vikande marknad dessutom. Det här tar vi med oss in i en höst där det nya hybridarbetslivet skapar utmaningar för chefer och där vi är väl rustade för att ge dem stöd i vår nya organisation Chefakademin”, säger Cecilia Norrby.

 

chef-marknadsbit-1
Prenumerera på Chef

DITT ledarskap spelar roll

Vi stöttar dig! Med Chef får du kraften och verktygen att leda ditt team mot framgång.

Relaterade artiklar

Illustration med en stenåldersmänniska som håller upp en stenplatta där det står Agil.
Verksamhetsutveckling

Gå inte vilse i ledarskapsfluffet

Tjusiga ledarskapsteorier är ofta svåra att leva upp till i praktiken. Det är dags för en mer realistisk och konkret syn på ledarskap, menar två forskare.
Helena Martini, HR-chef på fastighetsbolaget Atrium Ljungberg, ser hälsokontroller för medarbetare som en investering. Foto: Christoffer Edling
Annonssamarbete Chef + Werlabs

Enkelt hälsotest lyfter prestationer på jobbet

”Det är att visa omtänksamhet i handling”, säger Helena Martini, HR-chef på Atrium Ljungberg, om den hälsokontroll som har blivit ett viktigt redskap och en uppskattad del av arbetet med hållbara medarbetare.

Cissi Elwin
Karriär

Cissi Elwin: ”Man måste bygga företag utifrån ett starkt bultande hjärta”

”Flera har varnat för hur svårt det är att slå ihop två bolag. När jag frågar vad det svåra består i säger alla samma sak: Kulturen”, skriver Cissi Elwin i sin nya krönika.
En grupp glada människor som promenerar
Hälsa

5 överraskande fördelar med att promenera

Att komma ut och röra på sig har många fördelar – inom många fler områden än du kanske tror.
Jan Carlzon
Ledarskap

Jan Carlzon om succéklassikern: ”Pyramiderna finns kvar”

I dagarna kommer uppföljaren till Jan Carlzons managementklassiker Riv Pyramiderna ut. Chef har tagit reda på hur den första boken står sig i dagens cheflandskap.
ledarskapet
Teamutveckling

9 punkter för ett gott ledarskap: Så är en bra chef

I 25 år har Chef bevakat ledarskapsfrågor. Här har vi sammanfattat det vi har lärt oss i 9 enkla punkter.
Med ett verktyg för strukturerad och tydlig feedback har Johan Isacsson på Skandia lyft sitt team rejält.
Annonssamarbete Chef + Rolf

Han hittade succémetoden för bättre ledarskap

Glada medarbetare, hög kundnöjdhet och dubblad försäljning. Möt chefen som ser sina medarbetare som Formel 1-förare och regelbundet tar in dem i depån.

chefsstodupskilling
Motivation

Så coachar du dina medarbetare – till effektivt lärande

En ny studie visar att din roll som chef kan vara avgörande för hur effektivt medarbetarnas lärande blir – och hur det stödet bör se ut.