Bild från ett av Chefs seminarium i Almedalen 2019, plus nomineringsmedalj för Tidskriftspriset från Sveriges tidskrifter

Chef nominerade till prestigefullt branschpris – igen!

I början av november är det återigen dags för mediebranschens årliga motsvarighet till Oscarsgalan – Tidskriftsgalan, arrangerad av Sveriges Tidskrifter. Chef är nominerade för ”Årets event”.

I dag stod det klart att Chef är en av fyra nominerade i kategorin ”Årets event” för sin ledarskapsscen i Almedalen, där Chef arrangerade nio fullsatta seminarier och ett mingel.

I motiveringen lyfter juryn fram den hårda konkurrensen:
”Att få sådan genomslagskraft under Almedalsveckan där konkurrensen är enorm är imponerande. Tydligt profilerade och aktuella seminarier väl paketerade med relevanta partners gav resultat i form av redaktionellt genomslag samt ökad omsättning och dessutom troligen ett av få event i Almedalen som gick med vinst.”

Fredrik Sventoft, evenemangschef på Chef, är stolt över nomineringen:
”Vi har tidigare varit nominerade för till exempel Chefgalan, där vi under festliga former delar ut pris till positiva förebilder. I Almedalen lyfte vi ganska tunga och allvarliga ledarskapsfrågor som hälsa, livslångt lärande och hur den framtida arbetsmarknaden kommer att se ut. Att juryn väljer att nominera även ett sådant typ av evenemang gör mig stolt och glad.”

Under Almedalsveckan stod nio seminarier och ett mingel vid Björkanderska magasinet i Visby på Chefs program. Seminarierna arrangerades i samarbete med aktörer som Samhall, Sodexo och Hypergene, och några av gästerna var bland andra Petter Stordalen, Katarina Berg och Cilla Benkö. Alla seminarier var fullsatta, och 90 procent av dem trendade i Almedals-appen, berättar Fredrik Sventoft.

”Att journalistiken och vår breda kunskap inom området kan ge ett så stort avtryck är faktiskt lite häftigt. Chef har ett starkt varumärke i sig själv, och vi jobbar ihop med samarbetspartners som har både intresse och kunskap som ligger i linje med vår vision om det goda ledarskapet. Det i kombination med vår vd Cissi Elwin– som är en fantastiskt uppskattad moderator – och vassa, relevanta ämnen, gör att vi lyckas hålla en genomgående hög nivå.”

Cissi Elwin, chefredaktör och vd på Chef, presenterar Chefakademin.

Läs också: Nu slår vi upp dörrarna till Chefakademin

Cissi Elwin framhåller det strategiska beslutet att resurserna finns internt:
”Vi har valt att göra alla våra event inhouse och jobbar stenhårt på att leverera hög kvalitet i alla led. Vår eventavdelning är sådana superproffs och jag är så glad att deras arbete uppmärksammas.”

Priset delas ut på Tidskriftsgalan den 6 november på Cirkus i Stockholm.

Fakta: Chef

  • Chef gör Nordens största ledarskapstidning på papper och webb.
  • Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning.
  • Chef anordnar flera stora evenemang varje år, exempelvis Chefdagen, Ny som chef-dagen och Chef i Almedalen.
  • I Chefboken erbjuds månadsvisa sammanfattningar av de viktigaste ledarskapsböckerna.
  • Chefakademin svarar på behovet av smarta och flexibla chefs-­ och ledarskapsutbildningar.
  • Tidigare priser (i urval):

Årets bästa tidskriftssajt, 2019, 2014
Topp 100 (Sveriges bästa på Internet), 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014
Årets digitala tidskrift, 2018
Årets utvecklare, 2017

Läs mer

Relaterade artiklar

digitalisering_ill_new
Jobba på Chefakademin

Titta hit! Driven digital redaktör sökes till Chef

Brinner du för att skriva, paketera och nå ut med journalistik i digitala format? Vill du vara med och leda utvecklingen av Chefs digitala kanaler? Då har vi drömjobbet för dig!
Framtidens hybridmöte kräver ny digital teknik
Annonssamarbete Chef + Office Management

Så tar du hybridmötet till nästa nivå

Mötestekniken på väg in i en ny och smartare era. Här får du veta mer om vad som krävs för att lyckas med framtidens digitala möten.
namnlos
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Program Director

Chefakademin växer och satsar – kom och jobba med våra utbildningar. Nu söker vi en Program Director för Chefakademins portfölj ”Korta fokusutbildningar”
orvesto-03
Tidningen Chef

Orvesto Konsument: Chef ökar i räckvidd!

Chef, Nordens största ledarskapstidning, fortsätter att växa. Nu är vi uppe i 146 000 läsare! Det fastslår Orvesto Konsuments räckviddsrapport 2021:3 (för perioden 1 september- 31 december 2021).

social-media-and-online-dating-concept-red-heart-shape-gravitated-towards-a-red-magnet-on-blue-background
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker marknads­chef

Chefakademin fortsätter att växa – nu söker vi en nyckelspelare till framtidens marknadsavdelning.
rocket
Jobba på Chefakademin

Key account manager sökes till Chefakademin

Chefakademin är inne i en spännande tillväxtresa och söker nu en erfaren Key Account Manager med uppdrag att i första hand sälja Företagsanpassade utbildnings- och utvecklingsinsatser.
tva%cc%8akvinnorps
Annonssamarbete Chef + Försäkringskassan

Hallå chefen! Det finns ett viktigt hälsobidrag att söka

Många chefer missar ett viktigt bidrag för att förebygga ohälsa hos medarbetare. ”Rätt hjälp kan göra skillnad”, säger Rebecca Kolga på Försäkringskassan och uppmanar chefer att söka stödet på upp till 200 000 kronor per år.
rocket
Jobba på Chefakademin

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.