chefakademin-3

Chef ❤ Mgruppen = Chefakademin

Sommaren 2021 fusionerades mediebolaget Chefgruppen Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB. Bolagets nya namn är Chefakademin i Stockholm AB.

Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer.

Vår ambition är att bli det självklara valet för dig som söker chef- och ledarskapsutveckling, genom hela vårt utbud av utbildningar i olika längd och format, smarta tjänster, tidningen Chef och Chef.se, sammanfattningar av de viktigaste ledarskapsböckerna, poddar och event. Chefakademin är ett dotterbolag till Ledarna Chefsservice LCS AB.

Läs mer om Chefakademin

Hitta hit

Adress
Chef
S:t Eriksgatan 26, 112 39 Stockholm
Organisationsnummer: 556692-9468

Kontakt
Har du nyhetstips eller frågor till redaktionen? Kontakta redaktionen: 08-555 245 00, red@chef.se
Enskilda medarbetare nås på fornamn.efternamn[at]chef.se.

Kundtjänst
Frågor om ditt abonnemang, Chefs produkter och tjänster? Besök Chef.se/kundservice eller ring: 010-490 04 00.
Medlem i Ledarna? Kontakta Ledarnas kundservice: 0200-87 11 11.

Evenemang
Har du frågor om Chefdagen, Chef 2022, Chef Live eller Almedalen? Kontakta evenemang@chef.se

Annons
Vill du annonsera hos oss? Kontakta annons@chef.se

Kontakta oss

calle-5
vice vd
Jobbar med att utveckla affären på Chef.
sajtbild-nisha
chefredaktör, ansvarig utgivare
Ansvarig utgivare
eva-hemsida-300pxl
försäljningschef
Försäljningschef, Chefakademin
helene-o-bild-till-hemsidan-personal
utbildningschef
Chef för erbjudande och utveckling, Chefakademin
charlotte_borre_wetter2
CMO
Lagspelare som har förmåga att skapa engagemang och har en stark tro på att högpresterande team grundar sig i ett inspirerande, tydligt och möjliggörande ledarskap. Letar ständigt efter förbättringar, är nyfiken och motiveras av personer som får mig att tänka i nya banor.
cecilia-9
redaktionschef, stf ansvarig utgivare
Brinner för det goda ledarskapet. Sträng med chefsvinkeln, generös med feedback. Går igång på: hjärnforskning och det goda berättandet. Ogillar: floskler och flum. Skärgårdsvän. Lakrits- och filmälskare.
beatrice-4
försäljningschef Chef och Chef.se
Försäljningschef Chef.se, Chef.se, Innehållsstudion
aiham
Redovisningsekonom
malin_liten
kommersiell redaktör
Blir glad av idéarbete och när det går att tydliggöra och konkretisera sånt som kan vara snårigt och luddigt. Önskar alla Sveriges chefer minst en aha-upplevelse om dagen!
patrik_ny
kundansvarig
Jag hjälper er med kampanjer i Chefs alla kanaler. Välkommen med er utmaning! Just nu intresserad av: Crossfit, skidåkning och serier på Netflix.
karl_bastrup2
kundansvarig
Jag hjälper dig som företagskund med paketering & synlighet inom Chefs olika annonslösningar. Inbiten vedhuggare med huvudet på skaftet vars motto lyder ”Ved klyver sig inte själv”
lotta1-2
redaktör
Älskar att göra tidning, både i print och på nätet. Ständigt nyfiken på att utforska vad som är det goda ledarskapet. Passionerad vandrare och yogautövare. Trivs allra bäst ute i naturen.
sajtbild-tannaz
digital redaktör
Har bland annat hand om Chef:s hemsida, nyhetsbrev och sociala kanaler.
tom
art director
Ansvarig för företagets grafiska identitet. Är svag för snygga böcker inom konst, foto och design. Spelar trummor på fritiden.
sofia-3
grafisk formgivare
Formgivare på Chef. AD för bland annat tidningen Sälj och Chefboken. Intressen är konst, visuell kommunikation, journalistik, marknadsföring och design. På fritiden gillar jag att skulptera och måla.
Fredrik Kullberg, reporter på Chef
reporter
Gör reportage, undersökningar och personporträtt om chefer och livet som chef. Ansvarig för Chefs karriärmaterial.
sarahammarkrantz
reporter
Gör personporträtt och skriver om psykologi, hälsa och ledarskap. Är även författare till en bok om positiv psykologi ”Lycka på fullt allvar”, som hon skrivit tillsammans med psykologen Katarina Blom.
anna_harvard
grafisk formgivare och illustratör
Tycker om berättande och smart, rolig och berörande kommunikation. Spelar och undervisar improvisationsteater på fritiden.
annika-2
kundrelationsansvarig
Brinner för goda kundrelationer och smarta CRM-system. Njuter av att gräva rabatter, rensa grusgångar och springa långt.
weronika
marknadskoordinator (föräldraledig)
Gammal balettdansös från Uppsala. Idag är dock ballerinaskorna utbytta mot sneakers. Gillar konst och är både en katt- och hundmänniska!
petter_fredriksson
digital projektledare
Generalist som håller i Chefs digitala utbildningstrådar. Hjärtat klappar för jämlikhet, synthar, 35 mm-foto och elektrisk dansmusik av olika slag.
diana_webb
reception
Älskar mitt jobb och mina kollegor. Gillar att utvecklas och är duktig på matte. På fritiden gillar jag att laga mat och att göra fina håruppsättningar.

Styrelse

Chef ges ut av Chefakademin i Stockholm AB. Chefredaktör Nisha Besara är ansvarig utgivare. Chefakademin i Stockholms styrelse består av:

Kia Orback Pettersson (ordförande)

Maria Croon

Maria Distner

Pia Lindström

Andreas Miller

 

Välkommen till Chef-världen

Tidningen Chef

Nordens största ledarskapstidning ger dig allt stöd du som chef behöver.

Prenumerera på Chef

Chefakademin

Det självklara valet när du söker chefs- och ledarskapsutbildningar.

Hitta din nästa kurs

Chefboken

Sammanfattar aktuella ledarskapsböcker till bara 30 min läsning.

Prenumerera på Chefboken

Chef Dilemma

Podden där Cissi Elwin ställer Sveriges toppchefer inför kniviga dilemman och tar reda på vad bra ledarskap är för dem.

Lyssna direkt

Chef evenemang

En mix av nätverkande, inspiration och kunskap inom de senaste chefs- och ledarskapstrenderna.

Se alla evenemang

Chef är ett modernt mediehus som stöttar och utvecklar chefer på många sätt – bland annat genom Nordens största ledarskapsmagasin, hel- och halvdagsseminarier, inspirationsdagar, onlinekurser, sammanfattningar av den senaste ledarskapslitteraturen och innovativa digitala tjänster.

Varje månad når vi cirka 300 000 av Sveriges chefer i våra egna kanaler. Vi anordnar flera stora evenemang varje år och utvecklar ständigt nya typer av redaktionellt innehåll på olika plattformar.

De senaste åren har Chef etablerat sig som en aktör i tidskriftsbranschens framkant. Vi har vunnit fler fina priser för Chef.se än vi kan räkna, senast Årets bästa tidskriftssajt 2019. Tidigare har vi också tilldelats innovationspris för vårt jämställdhetsprojekt Battle of the numbers, 2018 blev vi Årets digitala tidskrift och 2017 belönades Chef bland annat med Sveriges Tidskrifters pris som Årets Utvecklare.

Vi jobbar ständigt med att komma på nya sätt att göra våra läsare och besökare bättre. Det gör vi till exempel genom den nya satsningen Chefakademin, som erbjuder heltäckande, kvalitativa ledarskapsutbildningar online och i klassrum, och med Chefboken som varje månad sammanfattar de viktigaste ledarskapsböckerna. Med Chef.se, Chef Premium och Chefakademin finns vi alltid där chefen finns. Chef har omkring 25 medarbetare med olika ansvarsområden. Alla med samma målsättning: Att ta Sveriges chefer vidare.