Chefer lägger mer pengar på julbord

Okategoriserade
Text: Redaktionen
Publicerad

Enligt en rundringning som tidningen Restaurangvärlden har gjort märker man av en generös trend bland svenska chefer. De spenderar mer på julbord i år än förra året.

Ett exempel är Årstiderna i Malmö där en genomsnittlig julbordskund lägger 850 kronor i år jämfört med 750 kronor förra året.

På Konstmästargården vid Sala Silvergruva märker man samma trend. 2008 och 2009 var tuffa år för restaurangen, men i år är det »High Chaparall«, säger chefen Anneli Skoglund.



På Skansens restauranger i Stockholm märker man av den ökade generositeten på ett annat sätt, kunderna spenderar nämligen allt mer på drycker. Totalt sett har bokningarna på Skansen ökat med tio till femton procent jämfört med förra året.

Läs hela artikeln från Restaurangvärlden här

Fortsätt läsa kostnadsfritt!

Vi behöver bara en minut…

Så roligt att du vill fortsätta läsa våra artiklar! Det får du strax göra, utan att betala något.

Skapa ditt gratiskonto
  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis och utan tidsbegränsning!

Dina uppgifter delas aldrig med tredje part. Läs vår integritetspolicy här.