Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Användarvillkor: Digitala tjänster

Senast uppdaterad: 2019-08-13

Bakgrund

Dessa köp- och leveransvillkor (”Villkoren”) tillämpas vid enstaka köp av digitala varor och tjänster på Chef Stockholm AB:s (”Chef”) webbplats http://chef.se/ (”Webbplatsen”).

Detta gäller till dags dato tjänsten/tjänsterna:

  • Webbkurser

Vid beställning av varor eller tjänster godkänner du Villkoren enligt nedan. Avtalet uppkommer i samband med att din beställning accepteras.

I samband med beställning erbjuds du möjligheten att skapa ett konto på webbplatsen. Därigenom behöver du godkänna separata användarvillkor för Chef.se, som redogörs för längre ned på denna sida. I samband med beställning och/eller kontoaktivering behöver du även godkänna Chefs integritetspolicy.

Priser och betalningsvillkor

Alla priser på Webbplatsen anges i svenska kronor, exklusive moms.

Vid försenad betalning av avi/faktura kan eventuell påminnelseavgift samt dröjsmålsränta tillkomma.

Betalningslösning

Vid faktura- och kortbetalning samarbetar Chef med Qvalia. Vid köp genereras en faktura (vid fakturabetalning) alternativt ett kvitto (vid kortbetalning) som skickas till din angivna e-postadress från Qvalia.

Personuppgifter

När du handlar på Webbplatsen uppger du information som t ex namn, adress, mejladress och telefonnummer. I samband med din beställning behöver du därför, separat från dessa Villkor, godkänna Chefs integritetspolicy. Där finns även information om hur du begär registerutdrag samt att Chef upphör med behandlingen av dina personuppgifter.

Vid godkännande av integritetspolicyn samtycker du också till Chefs användning av cookies för att förbättra webbplatsens olika funktioner.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi snarast en orderbekräftelse till din e-post med information om din beställning. Kontrollera alltid din orderbekräftelse och kontakta oss snarast om du har några frågor angående din beställning.

Leveranstid

Leverans av digitala produkter sker vanligtvis omedelbart efter kontoaktivering på Chef.se. Vi reserverar oss för tekniska problem och eventuella prisfel.

Du har tillgång till din digitala produkt i 12 månader efter att din order har registrerats.

Ångerrätt och återbetalning

När ett företag köper av ett annat företag gäller Köplagen och då gäller exempelvis inte ångerrätten. Som privatperson har du rätt att ångra köpet inom 14 dagar från och med den dagen du har mottagit din vara. Vill du utöva ångerrätten ska du kontakta vår kundtjänst.

Om du i egenskap av privatperson utövar din ångerrätt kommer vi att återbetala de betalningar vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder). Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 arbetsdagar från och med den dag då vi underrättades om att du ångrar din beställning. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt vid beställningen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

Tvist

Vid eventuell tvist har du som privatperson möjlighet att få din sak prövad av Allmänna reklamationsnämnden enligt de regler som gäller för nämndens verksamhet. Du kan få information om Allmänna reklamationsnämndens verksamhet på arn.se och postadressen är Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Som privatperson har du vidare möjlighet att vända sig till EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning. Tvistlösningsplattformen går att finna via http://ec.europa.eu/odr.

Kundtjänst

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

E-post: kundtjanst@chef.se
Telefon: 010-490 04 00

Postadress: Chefakademin i Stockholm AB, S:t Eriksgatan 26, 112 39 Stockholm.