fraga_fragor

Jag har övriga frågor

Behöver du komma i kontakt med Chefs kundtjänst av någon annan anledning? Gör så här.

 

Börja med att läsa vanliga frågor och svar:

Jag har frågor om något av följande:

  • Jag har en fråga/ett problem med en faktura
  • Jag har en fråga om ett förnyelseerbjudande
  • Jag har problem med inloggning på Chef.se
  • Jag behöver ändra mina adressuppgifter
  • Jag har frågor om Chefs evenemang
  • Jag vill avsluta min prenumeration.
Besök samlingssidan för Chefs kundtjänst för att få svar på dessa frågeställningar.
Är du medlem i Ledarna?
Är din fråga kopplad till ett eventuellt medlemskap i chefsorganisationen Ledarna? Chef har på grund av gällande dataskyddslagstiftning ingen insyn i Ledarnas medlemsregister. Alla frågor som rör ett eventuellt medlemskap i Ledarna behöver därför hänvisas till Medlemsservice, på telefon 0200-87 11 11. Deras öppettider är måndag-torsdag klockan 8–17, fredag klockan 8–16.

Har du fortfarande frågor? Kontakta kundtjänst genom att fylla i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig: