På Chefs evenemang får du en mix av nätverkande, inspiration och kunskap inom de senaste chefs- och ledarskapstrenderna som du enkelt kan applicera i sitt dagliga ledarskap. Läs mer om våra olika evenemang nedan.

Chefdagen

På Chefdagen får du verktygen som krävs för att framtidssäkra dig själv och din organisation. Inspireras av konkreta case, best practise och verktyg från verkligheten. Allt du som chef behöver lära dig för att lyckas med ditt ledarskap.

Läs mer

Chef 2022

Chef 2022 är årets trendspaning för chefer och ledare. Vi presenterar vi de viktigaste lärdomarna från chefsåret 2021 samtidigt som vi spanar i kristallkulan mot trenderna som kommer prägla chefsrollen framöver.

Läs mer

Chef Live

Chef Live är ett 45 minuter långt webbinariekoncept som produceras, sänds och spelas in av Chef, där ämnet skräddarsys helt utifrån behov hos våra partnerföretag. Den röda tråden är, precis som i allt Chef står bakom, det goda ledarskapet.

Läs mer

Årets Chef

Årets Chef delas ut årligen till en chef som sticker ut och är en förebild. Priset har som syfte att lyfta fram och belöna goda exemplen bland Sveriges chefer och sprida deras budskap om det goda ledarskapet.

Läs mer

Chef i Almedalen

På Chefs scen i Almedalen möts tunga beslutsfattare, nya talanger, innovativa entreprenörer och de som på ett eller annat sätt påverkas av ledarskap

Läs mer

För kontakt och information

Natalie Andersson

Eventansvarig

Kontakta mig