Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Chefgalan ställs in på grund av coronakrisen

Chefgalan 2020 ställs in. Orsaken är den ökade risknivån för spridning av coronaviruset. ”Det här är ett tungt beslut”, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

Om Chefakademin
Text: Redaktionen
Publicerad

Chefgalan 2020, som var planerad att hållas under onsdagen på Grand Hotel i Stockholm, ställs in. Orsaken är den ökade risknivån för spridning av coronaviruset.

”Det här är ett tungt beslut”, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

Folkhälsomyndigheten har under tisdagseftermiddagen höjt risknivån för spridning av covid-19 till mycket hög i Stockholm och Västra Götaland.

Givet den förändrade riskbedömningen för ökad allmän spridning i Sverige och den osäkerhet som nu råder har Chefs ledning i samråd med styrelsen nu beslutat att ställa in Chefgalan den 11 mars.

Information har gått ut till alla jurygrupper, finalister, medarrangörer och andra berörda.

”Det här är ett tungt beslut. Vi har förberett en fantastisk gala – med femton finalister som har varit nervösa sen i december. Vi har en publik på 380 personer, en jurygrupp på omkring 40 personer som lagt ner ett stort jobb, för att inte tala om vår fantastiska eventpersonal och alla andra som arbetar med galan,” säger Cissi Elwin.

Hon fortsätter:

”Vi tycker också det är viktigare än någonsin att utse goda ledare i svåra tider. Men vi känner att det enda ansvarsfulla i rådande läge är att ställa in årets Chefgala. Inget är viktigare än människors hälsa.”

Chef kommer att tillkännage vinnarna i de fem priskategorierna samt årets hederspristagare i annan form under denna vecka.

Chefgalan skulle i år ha arrangerats för 19:e året i rad.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden