chefboken_app_artikel

Smart lyssning för chefer – nu i ännu smartare förpackning

Nu lanserar Chef en helt ny app för Chefbokens prenumeranter. I appen, som är tillgänglig för både Iphone och Android-telefoner, kan du lyssna på och/eller läsa över 140 noga utvalda och sammanfattade titlar i biblioteket – allt från managementklassiker till de hetaste ledarskapsböckerna just nu.

Vi vet att du vill hålla dig uppdaterad men att tiden inte räcker till. Boktraven på sängbordet bara växer. I snart två decennier har Chefboken därför sammanfattat de mest omtalade och nyttiga managementböckerna. I biblioteket finns nu fler än 140 noga utvalda sammanfattningar.

Nu lanserar Chef en helt ny app som gör det enklare att lyssna och läsa än någonsin.

”Med Chefboken får du sammanfattningar av böcker som får dig att ligga i framkant med nya metoder, idéer och trender inom ledarskap. I dessa oroliga tider, då bra ledarskap är viktigare än någonsin, känns det toppen att kunna ge Sveriges chefer tillgång till så många klokheter i en bättre och smartare förpackning än tidigare”, säger Calle Fleur, vice vd på Chef.

Chefbokens app ger dig en snabb översikt över de senaste årens mest omtalade och nyttiga ledarskapslitteratur – du kan lyssna eller läsa samtliga titlar på 19 minuter! Appen ger dig dessutom möjlighet att ladda ned ljudfiler för offline-lyssning, samt möjlighet att spara utvalda titlar i ditt personliga bibliotek. Titlarna är uppdelade i kategorier som psykologi, forskning om ledarskap, mångfald och beslutsfattande.

Dessutom har Chefbokens redaktörer tagit fram flera listor över lämpliga böcker för nya chefer, böcker om förändringsledning och så vidare. Genom att paketera böckerna i olika kategorier och för olika stunder hoppas att vi göra det enklare för dig att hitta din nästa Chefbok.

”Det är en ynnest att få arbeta med så många spännande böcker, från framstående tänkare. Den nya appen gör Chefboken enklare än någonsin att ta till sig”, säger Björn Hedensjö, psykolog och redaktör för Chefboken.

Redan prenumerant? Så här får du tillgång till Chefboken-appen.

Vill du testa Chefboken-appen? Tillfälligt erbjudande: Testa 3 nr för 199 kr.

Appen är framtagen tillsammans med Chefs digitala partner Äventyret.

”Vi ser det här som en sparkcykel – med potential att bli en riktigt grym hoj. Tveka inte att höra av dig till mig med dina tankar och synpunker om appen”, säger Calle Fleur, vice vd på Chef.

chefboken_marknadsbit
Chefboken

Ta en smart genväg till kunskap

Chefboken är ledarskapsböcker sammanfattade till 19 min läsning eller lyssning! Med Chefboken får du:
  • Sammanfattad måsteläsning för chefer
  • Tillgång till Chefbokens digitala bibliotek med över 100 titlar
  • Rabatt på hela boken via Adlibris

Relaterade artiklar

Porträtt på Cecilia Norrby, vimplar och ballonger och siffrorna 100 000 och 4 000 i guld
Tidningen Chef

Chef ökar – både print och digitalt

Chef ökar sin räckvidd – både digitalt och i print. Tidningen har nu passerat över 100 000 följare på Linkedin och ökar samtidigt med 4000 printläsare.
Cheferna Sebastian Persson och Carina Kjellberg har tagit en Executive MBA på Stockholms universitet.
03:10
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

Studier och chefsjobb samtidigt – då lyfter ledarskapet

Video: Cheferna Sebastian Persson och Carina Kjellberg har nyss tagit en Executive MBA. Den tvååriga deltidsutbildningen har gjort stor skillnad tycker de: ”Är man nyfiken, då får man extremt mycket tillbaka.” ”Ta chansen!”
4-day-week
Chefboken

Inför 4-dagarsvecka och vinn i lönsamhet och engagemang

Att jobba fem dagar i veckan är gammalmodigt och hör till 1900-talet. Det är dags att tänka om och mäta de anställdas insats på vad de faktiskt gör på jobbet, inte hur länge de är där.

infinite-game-webb_collage-med-tva%cc%8a-bilder
Chefboken

Så bemästrar du spelet utan slut

Vad utmärker starka och flexibla organisationer i en tid av stor förändring och osäkerhet? Det är den stora fråga som författaren och ledarskapsgurun Simon Sinek tar sig an i sin synnerligen vältajmade bok "The Infinite Game" (Spelet utan slut).
content-boxen
Chefboken

Skapa en förändring som håller – var agil, flexibel och lyssna

Nu behöver många organisationer förändras och det snabbt. Ett hinder kan vara rester av hierarkiska strukturer som skapades för maskinåldern. Det är kontroll snarare än tillit och mer information än kommunikation. Nu befinner sig många i ett läge där man verkligen behöver tänka nytt – på riktigt.
installdgala
Om chef

Chefgalan ställs in på grund av coronakrisen

Chefgalan 2020 ställs in. Orsaken är den ökade risknivån för spridning av coronaviruset. ”Det här är ett tungt beslut”, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

al_ledarstil_stor
Annonssamarbete Chef + Atrium Ljungberg

Kontoret – en viktig nyckel i ditt ledarskap

Allt fler satsar på sitt kontor – trots digitalisering och ökat distansarbete. Anledningen? Nya möjligheter för kontoret som ledarskapsverktyg och må-bra-faktor.
cb-content-logarithmic
Chefboken

Framtiden med algoritmer

Känner du mest förvirring när du läser braskande rubriker om artificiell intelligens och hur den är på väg att förändra världen? I en hyllad bok riktad särskilt till chefer, "The Algorithmic Leader: How to Be Smart When Machines Are Smarter Than You", reder futuristen Mike Walsh ut hur AI, bortom programmering och teknik, kommer att påverka arbetsliv, ledarskap och kreativitet.