chefboken_app_artikel

Smart lyssning för chefer – nu i ännu smartare förpackning

Nu lanserar Chef en helt ny app för Chefbokens prenumeranter. I appen, som är tillgänglig för både Iphone och Android-telefoner, kan du lyssna på och/eller läsa över 140 noga utvalda och sammanfattade titlar i biblioteket – allt från managementklassiker till de hetaste ledarskapsböckerna just nu.

Vi vet att du vill hålla dig uppdaterad men att tiden inte räcker till. Boktraven på sängbordet bara växer. I snart två decennier har Chefboken därför sammanfattat de mest omtalade och nyttiga managementböckerna. I biblioteket finns nu fler än 140 noga utvalda sammanfattningar.

Nu lanserar Chef en helt ny app som gör det enklare att lyssna och läsa än någonsin.

”Med Chefboken får du sammanfattningar av böcker som får dig att ligga i framkant med nya metoder, idéer och trender inom ledarskap. I dessa oroliga tider, då bra ledarskap är viktigare än någonsin, känns det toppen att kunna ge Sveriges chefer tillgång till så många klokheter i en bättre och smartare förpackning än tidigare”, säger Calle Fleur, vice vd på Chef.

Chefbokens app ger dig en snabb översikt över de senaste årens mest omtalade och nyttiga ledarskapslitteratur – du kan lyssna eller läsa samtliga titlar på 19 minuter! Appen ger dig dessutom möjlighet att ladda ned ljudfiler för offline-lyssning, samt möjlighet att spara utvalda titlar i ditt personliga bibliotek. Titlarna är uppdelade i kategorier som psykologi, forskning om ledarskap, mångfald och beslutsfattande.

Dessutom har Chefbokens redaktörer tagit fram flera listor över lämpliga böcker för nya chefer, böcker om förändringsledning och så vidare. Genom att paketera böckerna i olika kategorier och för olika stunder hoppas att vi göra det enklare för dig att hitta din nästa Chefbok.

”Det är en ynnest att få arbeta med så många spännande böcker, från framstående tänkare. Den nya appen gör Chefboken enklare än någonsin att ta till sig”, säger Björn Hedensjö, psykolog och redaktör för Chefboken.

Redan prenumerant? Så här får du tillgång till Chefboken-appen.

Vill du testa Chefboken-appen? Tillfälligt erbjudande: Testa 3 nr för 199 kr.

Appen är framtagen tillsammans med Chefs digitala partner Äventyret.

”Vi ser det här som en sparkcykel – med potential att bli en riktigt grym hoj. Tveka inte att höra av dig till mig med dina tankar och synpunker om appen”, säger Calle Fleur, vice vd på Chef.

cb-annonsbild-kvadratisk-1
Chefboken

Ta en genväg till kunskap

Chefboken är ledarskapsböcker sammanfattade till 30 min läsning eller lyssning! Med Chefboken appen får du:
  • Sammanfattad måsteläsning för chefer
  • Tillgång till Chefbokens digitala bibliotek med över 150 titlar
  • Rabatt på hela boken via Adlibris

Relaterade artiklar

rocket
Jobba på Chef

Chefakademin söker Teamledare för utbildnings­avdelningen

Kom och jobba med oss! Chefakademin söker nu en teamledare med uppdraget att leda utvecklingen för att skapa ett gemensamt administrativt arbetssätt. Vi vill erbjuda en ännu bättre kundupplevelse och samtidigt jobba smartare, med fullt stöd i digitaliseringens möjligheter.
20 procent av medarbetarna står för 80 procent av sjukfrånvaron. Det är där hälsoarbetet ska fokuseras, menar Lars Roth på MedHelp. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + MedHelp

Upptäck riskbeteenden som förvarnar om sjukskrivning

Chefer missar – helt i onödan – riskbeteenden som varnar för att medarbetare riskerar att bli långtidssjukskrivna.
Med rätt stöd kan det undvikas.
”Sjukfrånvaro behöver angripas utifrån data – inte magkänsla”, säger Lars Roth på Medhelp.

Nisha Besara.
Chefakademin

Hon blir ny chefredaktör på Chef

I januari tillträder den välkända publicisten Nisha Besara som ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Chef, Nordens största ledarskapstidning på papper och webb. Nisha Besara efterträder Cissi Elwin, som får en renodlad vd-roll i det nybildade bolaget Chefakademin.

kia_orback_pettersson1
Om Chefakademin

Toppstyrelse klar till Chefakademin

Det nystartade bolaget Chefakademin, där mediabolaget Chef och utbildningsbolaget Mgruppen gått samman, har i ett slag blivit dominerande på marknaden för Chef och Ledarskapsutbildningar. Nu rekryterar man en ny styrelse med imponerande tyngd.
webbkurs_gdpr_1800
Om Chefakademin

Information för dig som är kund hos Chef

Mediebolaget Chef Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen kommer att gå samman under namnet Chefakademin.  Denna information berör samtliga personer som är registrerade kunder hos Chef.
Cissi Elwin, programledare för Chef Dilemma
Om Chefakademin

Succé-podden Chef Dilemma når 100 000 lyssningar

Chefs ledarskapspodd Chef Dilemma gör succé. Nu har mer än 100 000 lyssnat på hur svenska toppchefer löser sina ledarskapsutmaningar.
Visa hjärta som chef. Petra Spranger, HR-chef på Fastighets AB Balder, vill visa empati och omsorg om medarbetare – både på jobbet och privat. Foto: Anna Rehnberg
Annonssamarbete Chef + Feelgood

Får friskare medarbetare – med empatiskt ledarskap

”Vi vill kunna stötta medarbetare när det händer något i privatlivet”, säger HR-chef Petra Sprangers på fastighetsbolaget Balder. Där har empatiskt ledarskap, med fokus på hela hälsan, blivit en nyckel till engagerade medarbetare.

Cissi Elwin är chefredaktör och vd för Chef.
Om Chefakademin

Chef och Mgruppen går ihop i nytt bolag – Chefakademin

Nu går mediebolaget Chef och det anrika utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen samman under namnet Chefakademin.