En grupp människor på gatan

Motivera medarbetare i lågkonjunktur

Det är lätt att tappa hoppet i kärva tider. Många yngre på arbetsmarknaden upplever räntestegringar, inflation och lågkonjunktur för första gången, samtidigt som omvärldsläget känns mer osäkert än på länge.

Det vore närmast konstigt om inte detta smittar av sig på medarbetarnas motivation, och i förlängningen prestation. Hur kan du som chef eller ledare hålla ångan uppe när ni bäst behöver det?

Ett sätt att investera sig ur krisen är att satsa på att bibehålla – och höja – motivationen när den annars hade sviktat. En ledarskapsutbildning bidrar till personlig utveckling och får ringar på vattnet i organisationen!

ledarskapstriangeln hos Chefakademin

När du växer som ledare växer organisationen med dig

Stabila och tydliga ledare skapar lugn och psykologisk trygghet i sina team, vilket i sin tur höjer taket för innovation och starkare prestationer. På Chefakademin tror vi att en förutsättning för att kunna leda andra är att kunna leda sig själv, med självinsikt och medvetenhet kring egna styrkor och svagheter.

Därför ingår självledarskap och personlig utveckling som ett naturligt inslag i de flesta av våra lite längre utbildningar. En satsning på människorna som bär ett sammanhållande ansvar är en satsning på din organisations motståndskraft mot konjunkturnedgångar och oförutsedda händelser.

Här har vi samlat några av de utvecklingsprogram som hjälper dig och din organisation att hålla motivationen och styrfarten uppe för att navigera säkert även i tuffare tider. Kontakta oss för rådgivning om du vill ha hjälp med att att hitta rätt motivationshöjare för ditt ledarskap!

Vårt utbildningserbjudande

Ladda ner information om hela vårt utbildningserbjudande som PDF, och ta reda på hur vi kan hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.