Bra ledare förändrar världen – hur bra är ledarna i er organisation?

Vad bra att du är nyfiken på ledarskap och vill veta mer om hur det går att utveckla vidare! Då är du och din organisation redan ett steg på väg mot att få ännu bättre chefer – och ledare som gör skillnad.

Chefakademin – tidigare Mgruppen – är Sveriges mest erfarna utbildningspartner inom ledarskap och management. Vi hjälper dig gärna med de fortsatta stegen framåt.

Börja gärna med att stämma av ditt eget ledarskap mot Chefs 9 punkter för ett gott ledarskap.

Cissi Elwin, vd Chefakademin
Cissi Elwin, vd Chefakademin

White paper: 9 punkter för ett gott ledarskap

Ange dina uppgifter så skickar vi PDF:en till dig!

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
Är du chef idag?*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Lära eller gå under: Kunskapsutmaningen svenska chefer måste tackla

Sverige ligger efter rejält när det kommer till att höja medarbetares kompetens. Upskill och reskill prioriteras inte tillräckligt och svenska verksamheter riskerar att snabbt halka efter i en hårdnande internationell konkurrens.

Chefakademins rapport ”Lära eller gå under” ger dig en bild av läget och visar hur angeläget det är med ett kompetenslyft i svenska verksamheter.

Behovet av genomgripande reskill och upskill är akut. Där är HR, chefer och ledare extra viktiga – det är deras ledarskap som ska visa vägen framåt.

Företagsanpassad utbildning

Vilka utmaningar står din organisation inför?

Alla företag har sina unika förutsättningar och utmaningar. Vi ställer ett helt team av experter till förfogande och hjälper er att ta fram ett utbildningsupplägg som är skräddarsytt för just er!

Läs mer

Lyssna eller läs på bara 30 minuter!

Beställ Chefboken-appen till hela teamet!

Chefboken är den smarta appen som sammanfattar handplockad ledarskapslitteratur, så att era chefer kan hänga med i det senaste trots en hektisk chefstillvaro. Mer än 150 titlar i biblioteket – från snackisar till klassiker!

Läs mer