Bemästra framtidens arbetssätt – redan idag

En ny digital verklighet ställer nya krav på ledarskapet för att kunna säkerställa teamkänsla och effektivitet på avstånd. Chefakademins utbildningar med inriktning på framtidens arbetsliv ger dig verktygen för att leverera resultat i det hybrida arbetslivet.

Avmystifiera agilt en gång för alla – och gör det till ett självklart arbetssätt för dig och ditt team. Lär dig navigera säkert och effektivt för att landa succéprojekt. Bli chefen som får ditt hybrida team att glänsa och svetsar samman gruppen som sällan ses. Lär dig nya sätt att facilitera och leda möten och workshops som lyfter både resultat, energi och kreativitet till helt nya nivåer.

I en serie aktuella utbildningar från Chefakademin får du verktygen som hjälper dig att möta de utmaningar som det postpandemiska hybridarbetslivet medför för dig som ledare – läs mer om dem på denna sida!

Har du frågor kring våra utbildningar? Kontakta våra erfarna utbildningsrådgivare för personlig hjälp!

Hybridledarskap

Det hybrida arbetslivet – en revolution?

Våra nya mönster i den hybrida arbetsmiljön påverkar till exempel möjligheter till delaktighet, kreativitet, innovation och i förlängningen även konkurrenskraft. Vad kan du som ledare göra för att möta upp? Hur driver du dialogen med dina medarbetare eller din organisation? Dessa och andra frågor besvaras i distansutbildningen för hybridledare. Gästföreläsare: Karin Zingmark.

Läs om utbildningen

Facilitering

Effektiva möten – oavsett plats

Facilitering kommer bli en allt viktigare kompetens för ledare och chefer då framtidens möten kommer att ställa krav på effektivitet och involvering oavsett var vi sitter. Facilitering kallas för en ”powerskill” som ger dig möjlighet att skapa trygghet och engagemang så att du kan ta tillvara på hela kompetensen i mötesrummet.

Mer om utbildningen

Agila arbetssätt

Hur fungerar agile?

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? Få insikt i agil värdeleverans i relation till mer traditionella vattenfallsmetoder, och hur agile påverkar vårt sätt att leda, styra och vara.

Mer om utbildningen

Projektledning

Maximera nyttan av era projekt

Hur säkerställer vi att de projekt vi driver är lönsamma, leder till rätt resultat, har en mätbar effekt och kommer till nytta för organisationen? Praktisk projektledning ger dig en god helhetsförståelse för projektformen och en ökad trygghet i rollen som projektledare.

Mer om utbildningen

Förändringsledning

Få alla med på förändringståget

Vi lever i en föränderlig värld. Vi som individer, och organisationer måste ständigt anpassa oss till och hantera förändringar. Vår förmåga att leda förändring medvetet och metodiskt är idag och kommer i framtiden att vara en nyckelkompetens för företag och en förutsättning för överlevnad.

Mer om utbildningen

Frågor kring Chefakademins utbildningar? Vi hjälper dig!

Har du funderingar kring våra ledarskapsutbildningar, vill få rådgivning för att hitta rätt kompetensutveckling, eller behöver hjälp med bokning? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan!

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ledarskap i framtidens arbetsliv

Namn
Chefsnivå
Format
Plats

Att leda i hybridmiljö

Med upprinnelse i pandemin har våra vanor för var och hur vi arbetar förändrats radikalt. Detta medför både möjligheter och utmaningar.

18 995 kr · Teamutveckling, Framtidens arbetsliv

Passar de flesta

Går att företagsanpassa

Utbildning på distans
4 tillfällen
Distans

Facilitering av framtidens möten

Facilitering är en allt viktigare kompetens för ledare och chefer, med ökade krav på effektivitet och involvering oavsett var vi sitter.

18 995 kr · Teamutveckling, Framtidens arbetsliv

Passar de flesta

Går att företagsanpassa

Utbildning med övernattning
3 tillfällen
Stockholm

Att leverera agilt

Agila arbetssätt har spridit sig från IT-sektorn, men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde? Och hur gör man egentligen?

18 995 kr · Teamutveckling, Framtidens arbetsliv, Projektledning

Passar de flesta

Går att företagsanpassa

Utbildning på dagtid
5 tillfällen
Stockholm

Nyhet! Praktisk projektledning

Hur säkerställer vi att de projekt vi driver är lönsamma, leder till rätt resultat, har en mätbar effekt och kommer till nytta för organisationen?

18 995 kr · Teamutveckling, Framtidens arbetsliv, Projektledning

Passar de flesta

Utbildning med övernattning
3 tillfällen
Stockholm

Diplomerad förändringsledare

I detta tioveckorsprogram får du verktygen att driva den anpassning som kan bli avgörande för företagets överlevnad.

18 995 kr · Teamutveckling, Konflikthantering, Framtidens arbetsliv, Projektledning

Leda utan att vara chef

Utbildning på distans
4 tillfällen
Distans
Se alla våra ledarskapsutbildningar