topp100-2018

Chef.se en av de bästa sajterna i Sverige – för femte året i rad

Chef.se hamnar återigen på listan över Sveriges fem bästa tidskriftssajter, när IDG presenterar prestigefyllda Topp 100-listan.

När IDG presenterar sin årliga Topp 100-lista över Sveriges 100 bästa sajter hamnar Chef.se återigen på topplistan.

Chef hamnar på listan över bästa tidskrifter, jämte Resumé, KIT, Blankspot Project och Market. Faktum är att Chef.se har placerat sig på listan varje år sedan 2014, en bedrift som ingen svensk tidskrift lyckats med.

”Det är väldigt roligt att juryn fortsätter att uppmärksamma vårt hårda och målmedvetna arbete! Det känns kul att ‘parkera bussen’ på en så prestigefylld lista som Topp 100, särskilt eftersom vi aldrig nöjer oss utan lanserar nya smarta tjänster och kundupplevelser så gott som hela tiden – allra senast vår satsning på webbkurser för bara någon månad sedan. Och detta samtidigt som att vi slår trafikrekord och hittar nya uttryckssätt att kommunicera med vår målgrupp i alla våra olika kanaler. Det känns grymt!”, säger Calle Fleur, digital innehållschef på Chef.

 

Motiveringen lyder:

”Trots att tidningen Chef närmast prenumererar på priser har de valt att fortsätta utveckla sin plattform. Med personalisering utifrån användardata och besökshistorik har de lyckats skapa en webb som är relevant oavsett var läsaren är chef.

Chef är idag en hel verktygslåda för att hjälpa och inspirera ledare genom exempelvis metodbanken som innehåller 300 ledarskapsmetoder, medicinskt stresstest, avtalsmallar eller Chefsboken som sammanfattar managemenlitteratur för lyssning på 19 minuter. Spelelement uppmuntrar användaren att lära sig mer. Chef är en inspiration för tidskrifter som vill fortsätta att vara relevanta i en tid av informationsöverskott.”

Årets jury består av Mats Stålbröst, webbredaktör på IDG.se, Lisa Bjerre, frilansskribent inom it och ekonomi, Urban Lindstedt, journalist och e-handelsexpert samt Emelie Fågelstedt, frilansskribent inom digitalt och tech och digital kommunikatör.

Så sent som i november 2017 utsågs teamet bakom Chef.se till Årets utvecklare på Tidskriftsgalan.

Relaterade artiklar

chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
al_ledarstil_stor
Annonssamarbete Chef + Atrium Ljungberg

Kontoret – en viktig nyckel i ditt ledarskap

Allt fler satsar på sitt kontor – trots digitalisering och ökat distansarbete. Anledningen? Nya möjligheter för kontoret som ledarskapsverktyg och må-bra-faktor.
chefboken_the_good_people
Chefboken

Knäck koden: Lär dig hitta bra personer

Årets julläsning för chefer? Nya Chefboken Good People vill göra både dig och dina medarbetare till bättre människor. ”Den är särskilt bra om du är i en reflekterande del av din karriär”, menar Chefs redaktör Björn Hedensjö.
chefnr022017
 

I nya numret: Vägen till superkarriären

Februarinumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen.
margot_wallstrom_816_2
 

I nya numret: Exklusiv intervju med Margot Wallström

Decembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen.
chef_no11
Mångfald

I nya numret: Flyktingpojkarna som byggde ett miljardimperium

Novembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen.
Ibland är det systemen, inte ledarskapet, som orsakar frustration på jobbet.
Annonssamarbete Chef + Sopra Steria

IT-system dold orsak till ledarskapsproblem

Dålig effektivitet och irritation i ditt team beror inte alltid på brister i ledarskapet. Leta efter lösningar på rätt ställe. ”Det är alldeles för vanligt med IT-system som stoppar oss, snarare än stöttar”, säger Christer Söderholm på Sopra Steria.
chef_nr10
 

I nya numret: Chef träffar framgångssystrarna

Oktobernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen.