topp100-2018

Chef.se en av de bästa sajterna i Sverige – för femte året i rad

Chef.se hamnar återigen på listan över Sveriges fem bästa tidskriftssajter, när IDG presenterar prestigefyllda Topp 100-listan.

När IDG presenterar sin årliga Topp 100-lista över Sveriges 100 bästa sajter hamnar Chef.se återigen på topplistan.

Chef hamnar på listan över bästa tidskrifter, jämte Resumé, KIT, Blankspot Project och Market. Faktum är att Chef.se har placerat sig på listan varje år sedan 2014, en bedrift som ingen svensk tidskrift lyckats med.

”Det är väldigt roligt att juryn fortsätter att uppmärksamma vårt hårda och målmedvetna arbete! Det känns kul att ‘parkera bussen’ på en så prestigefylld lista som Topp 100, särskilt eftersom vi aldrig nöjer oss utan lanserar nya smarta tjänster och kundupplevelser så gott som hela tiden – allra senast vår satsning på webbkurser för bara någon månad sedan. Och detta samtidigt som att vi slår trafikrekord och hittar nya uttryckssätt att kommunicera med vår målgrupp i alla våra olika kanaler. Det känns grymt!”, säger Calle Fleur, digital innehållschef på Chef.

 

Motiveringen lyder:

”Trots att tidningen Chef närmast prenumererar på priser har de valt att fortsätta utveckla sin plattform. Med personalisering utifrån användardata och besökshistorik har de lyckats skapa en webb som är relevant oavsett var läsaren är chef.

Chef är idag en hel verktygslåda för att hjälpa och inspirera ledare genom exempelvis metodbanken som innehåller 300 ledarskapsmetoder, medicinskt stresstest, avtalsmallar eller Chefsboken som sammanfattar managemenlitteratur för lyssning på 19 minuter. Spelelement uppmuntrar användaren att lära sig mer. Chef är en inspiration för tidskrifter som vill fortsätta att vara relevanta i en tid av informationsöverskott.”

Årets jury består av Mats Stålbröst, webbredaktör på IDG.se, Lisa Bjerre, frilansskribent inom it och ekonomi, Urban Lindstedt, journalist och e-handelsexpert samt Emelie Fågelstedt, frilansskribent inom digitalt och tech och digital kommunikatör.

Så sent som i november 2017 utsågs teamet bakom Chef.se till Årets utvecklare på Tidskriftsgalan.

Relaterade artiklar

chefboken-think-like-a-rocket-scientist-1
Chefboken

Raketforskare hjälper chefer att göra det omöjliga

Raketforskning tog människan till månen men kan användas till betydligt mer än så. I massivt hyllade ”Think like a rocket scientist” delar tidigare raketforskaren Ozan Varol med sig av lättbegripliga strategier för att faktiskt lyckas med det som verkar omöjligt.

Se webbinariet Chef Live i efterhand, med Apoteket, Handelshögskolan och Stora Enso.
46:07
Annonssamarbete Chef + Handelshögskolan i Stockholm

Lär dig om ledarskapet som ökar innovation och lönsamhet

Video:

Svenska storbolag och forskare är överens: Det här är ledarskapet som bygger lönsamma affärer. Se webbinariet Chef Live där du lär dig om ansvarsfullt ledarskap av Stora Ensos vd Per Lagervall, Apotekets Magnus Frisk och forskare på Handelshögskolan.

whatsyourproblem_bjornhedensjo-1
Chefboken

Boken som gör dig till mästare på problemlösning

När du försöker lösa problem — ger du dig då på rätt problem? Har du och dina kollegor lagt ner själ och hjärta i något, bara för att efteråt upptäcka att det var fel sak? Då är du inte ensam. Hyllade boken ”What’s your problem?” ger cheferna nycklar till en strategisk superkraft — förmågan att faktiskt lösa rätt problem.

 

chefboken-alltid-relevant-sammanfattning
Chefboken

Så håller sig chefer relevanta

Vad utmärker en bra chef i en tid präglad av artificiell intelligens, enorma utvecklingskliv och ständig digitalisering? I den nya boken "Alltid relevant" guidar digitaliseringsexperterna Ann Helenius och Per Mosseby chefer till vad som krävs för att hinna med i den nya verkligheten — och blomstra i den.
4-day-week
Chefboken

Inför 4-dagarsvecka och vinn i lönsamhet och engagemang

Att jobba fem dagar i veckan är gammalmodigt och hör till 1900-talet. Det är dags att tänka om och mäta de anställdas insats på vad de faktiskt gör på jobbet, inte hur länge de är där.

chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
Kavla upp ärmarna. Här är trenderna som chefer och arbetsgivare behöver hantera framöver, enligt hr-experterna på Simployer.
Annonssamarbete Chef + Simployer

5 stora skiften för chefer – förbered dig så här

Pandemin har förändrat våra arbetsplatser och rivstartat allt från ny lagstiftning till digitalisering. Nu måste chefer och arbetsgivare hänga med i allt det nya.  Hr-experterna på Simployer framtidsspanar – och ger dig möjlighet att ligga steget före.
chefboken_the_good_people
Chefboken

Knäck koden: Lär dig hitta bra personer

Årets julläsning för chefer? Nya Chefboken Good People vill göra både dig och dina medarbetare till bättre människor. ”Den är särskilt bra om du är i en reflekterande del av din karriär”, menar Chefs redaktör Björn Hedensjö.