Annica Ånäs: ”Jag har gått i hennes fotspår”

Annica Ånäs är vd för fastighetsbolaget Atrium Ljungberg – och vill hylla sin företrädare, Ingalill Berglund. ”Hon var var fantastisk på att ge mig positiv feedback.”

Mångfald
Text: Redaktionen
Publicerad
Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg

Berätta om en kvinnlig chef som har varit viktig för dig i din karriär?

”Ingalill Berglund, som tidigare var vd på Atrium Ljungberg, sitter idag i styrelsen i en rad bolag som Scandic Hotels, Kungsleden, Bonnier Fastigheter med flera. Det viktigaste hon lärde mig var att tro på mig själv.”

”Ingalill var fantastisk på att ge mig positiv feedback för både min kompetens, mitt engagemang och min personlighet.”

 

Vad skulle du vilja säga för att tacka henne?

”Att hon är en viktig bidragande orsak till att jag idag är vd på ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Jag har gått i hennes fotspår och tack vare henne har jag världens roligaste jobb.”

#Honlyftemig

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. Vill du också tacka eller berätta om en kvinnlig chef, mentor eller kollega som har haft betydelse i din karriär? Skriv ett inlägg i sociala medier och använd taggen #honlyftemig!

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden