Anders Borg till Kompetensgalan

Bland ett rekordstort antal nominerade (344 stycken) har våra sju expertjurys valt ut 21 finalister som får slåss om de prestigefyllda priserna på Kompetensgalan på Grand Hôtel i Stockholm den 14 mars.

På scenen intervjuar programledarna Cissi Elwin Frenkel och André Pops några av de senaste tio årens mest omtalade chefer, de som gör störst avtryck just nu och de som kommer att regera i framtiden.

Bland annat framträder finansminister Anders Borg, länspolismästare Carin Götblad, it-gurun Jonas Birgersson, arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist och entreprenören Isabella Löwengrip.

nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

Thomas von Koch, vd EQT.
Annonssamarbete Chef + Vinnova

EQTs vd: ”Kulturförändring är det svåra”

”Den stora utmaningen nu, det man totalt underskattar, är företagskultur och ledningskultur”, menar Thomas von Koch, vd för EQT.

Trash

Bli en vassare chef – du är bara några musklick bort

Ta del av det senaste sena inom ledarskap eller smaka på nya spännande ämnen - utan att ens resa dig från stolen. För har du inte tid eller råd att åka på kurs kommer utbildningen till dig. Det kryllar av digitala utbildningar som hålls via podcasts, chattar, nätträffar och onlinediskussioner. Smart, effektivt och kul.
Trash

Slutet för nio till fem?

Det är revolution på gång på våra arbetsplatser, om man ska tro de två brittiska forskarna Alison Maitland och Peter Thomson, vid Cass Business School och Henley Business School.
Trash

2012 – revolutionens år är här!

2012 är året då vi sitter runt lägerelden och smider planer för samhällsomstörtning. Det menar konsultföretaget Kairos Future i sin trendrapport för 2012.
Trash

Årets första Chef

På fredag kommer årets första utgåva av Chef, där du bland annat kan läsa Cheftestet om hur Øystein Løseth, vd för Vattenfall, är som chef.
domstol2
Annonssamarbete Chef + CSN

Dom i USA får fler svenskar att betala sina studielån

En fällande dom i Kalifornien har banat vägen. CSN får nu allt fler svenskar i USA att betala på sina studieskulder. ”Nu vet man att CSN vinner om vi går till domstol”, säger verksjuristen Helena Fällman.
Trash

»Min medarbetare kränker mig«

Hjälp chefen som får kränkande sms från en medarbetare. Dina svar kan komma med i nästa nummer av tidningen Chef.
nyhetsbrev-9

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap och Din karriär samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden