Anders Borg till Kompetensgalan

Bland ett rekordstort antal nominerade (344 stycken) har våra sju expertjurys valt ut 21 finalister som får slåss om de prestigefyllda priserna på Kompetensgalan på Grand Hôtel i Stockholm den 14 mars.

På scenen intervjuar programledarna Cissi Elwin Frenkel och André Pops några av de senaste tio årens mest omtalade chefer, de som gör störst avtryck just nu och de som kommer att regera i framtiden.

Bland annat framträder finansminister Anders Borg, länspolismästare Carin Götblad, it-gurun Jonas Birgersson, arbetsförmedlingens generaldirektör Angeles Bermudez-Svankvist och entreprenören Isabella Löwengrip.

nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

Peder Johannisson, Convini. Foto: Fredrik Malmlund
Annonssamarbete Chef + Invono

Företagstoppar måste också upp i molnet

Framtidens vinnarföretag är digitaliserade ända upp i toppen.
”Företag med för många manuella moment riskerar att tappa fokus från kunden”, säger affärsutvecklaren Peder Johannisson.

Trash

Slutet för nio till fem?

Det är revolution på gång på våra arbetsplatser, om man ska tro de två brittiska forskarna Alison Maitland och Peter Thomson, vid Cass Business School och Henley Business School.
Trash

Bli en vassare chef – du är bara några musklick bort

Ta del av det senaste sena inom ledarskap eller smaka på nya spännande ämnen - utan att ens resa dig från stolen. För har du inte tid eller råd att åka på kurs kommer utbildningen till dig. Det kryllar av digitala utbildningar som hålls via podcasts, chattar, nätträffar och onlinediskussioner. Smart, effektivt och kul.
Trash

2012 – revolutionens år är här!

2012 är året då vi sitter runt lägerelden och smider planer för samhällsomstörtning. Det menar konsultföretaget Kairos Future i sin trendrapport för 2012.
Trash

Årets första Chef

På fredag kommer årets första utgåva av Chef, där du bland annat kan läsa Cheftestet om hur Øystein Løseth, vd för Vattenfall, är som chef.
Martin Allerby, AGA. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

"Helhetssynen har gjort mig till en bättre chef"

När civilingenjören Martin Allerby erbjöds en ny cheftjänst på AGA ville han fördjupa sina kunskaper i ekonomi. Executive MBA-programmet vid Stockholms Universitet gav honom dessutom en förståelse för helheten. ”Den helhetssynen har gjort mig till en mer kompetent medarbetare och chef”, säger han.
Trash

»Min medarbetare kränker mig«

Hjälp chefen som får kränkande sms från en medarbetare. Dina svar kan komma med i nästa nummer av tidningen Chef.
nyhetsbrev1

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden