Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Alla nominerade till Chefgalan 2013

Okategoriserade
Text: Redaktionen
Publicerad

Läs mer om Chefgalan 2013 här.

 

Årets Chef, 2013

Therese Liljeqvist, chef Casino Cosmopol i Stockholm (INTERVJU HÄR)
Leder en minst sagt annorlunda arbetsplats med mottot ”det ska vara galet kul att gå till jobbet”. Det verkar som att hennes medarbetare tar henne på orden. Hon beskrivs som en ”människomänniska”; det gillar vi.

 

VINNARE. Sarah McPhee, vd SPP (INTERVJU HÄR)
En chef full av kontraster: lekfull och värderingsstyrd, innovativ och reflekterande. Mycket spännande! Har näsa för talanger och förnyelse.

 

 

Helena Söderquist, tf landstingsdirektör i Sörmland (INTERVJU HÄR)
En modern chef på en post som verkligen behöver en modern chef. Vi tilltalas av hennes mod, hennes självinsikt och hennes sätt att vara begriplig.

 

 

Framtidschef, 2013

VINNARE. Patrick Bach, Executive Producer, DICE (INTERVJU HÄR)
Han har tillsammans med sitt team lyckats skapa ett av världens mest populära och prisbelönta spel, Battlefield 3. Har utsetts till ”Leader of the Year” av sina kolleger. Han har extremt kul på jobbet och är passionerat förälskad i det han gör.

 

Louise Laising, utvecklings- och driftsansvarig, Laisings Dansinstitut (INTERVJU HÄR)
Hon har tagit ledarskapet inom dansbranschen till nästa nivå. Genom sitt ledarskap ger hon sin personal en stor möjlighet att vara med i främsta ledet när det gäller att utveckla och förändra och att göra sin röst hörd.

André Sædén, Major & Kompanichef, Försvarsmakten (INTERVJU HÄR)
Han har byggt upp kompaniet som under perioden 2010–2012 gjort fem insatser i Afghanistan. I en verksamhet som bygger på hundra procent tillit har han fått gruppen att lösa svåra uppgifter under extrema förhållanden.

 

Hälsobefrämjande chef, 2013

Anette Lundqvist, rektor Gärdesskolan, Sollentuna (INTERVJU HÄR)
Hon har utvecklat ett eget system för att i en av de tuffaste miljöerna – skolvärlden – rusta lärarna för annalkande stormar och få dem att blomma i såväl fysisk som psykisk välmåga.

 

VINNARE! Peter Rejler, arbetande styrelseordförande, Rejlers (INTERVJU HÄR)
En legend på hälsopassionsområdet! Han brinner som en fackla för att väcka personalens rödrosiga rörelselust och når ut som en bläckfisk till alla 70 kontor.

 

Fredrik Ruben, vd affärsområde mäklare på Vitec (INTERVJU HÄR)
Han skapar lockande morötter för att på ett sällsynt kreativt sätt syresätta medarbetarnas hjärnor. Har av bara farten fått dem att öka bolagets aktievärde.

 

 

Ledarutvecklare, 2013

VINNARE! Pär Eriksson, kommundirektör, Eskilstuna Kommun (INTERVJU HÄR)
En kreativ visionär som får andra att lyfta. Med ett långsiktigt perspektiv har han fått sin organisation att bli en modern kunskapsorganisation med stor framtidstro.

 

Magdalena Gerger, vd, Systembolaget (INTERVJU HÄR)
Hon har, med utgångspunkt i sig själv, satt det goda ledarskapet på kartan. Har skapat ett genomtänkt sätt att utveckla chefer i alla led.

 

 

Sofie Reutercrona, ansvarig för internkommunikation, SPP (INTERVJU HÄR)
När andra har kroknat fortsätter hon att lägga pusslet och säkerställer att hela bolaget går i rätt riktning. Resultat uppnås genom dialog är hennes devis.

 

Ung chef, 2013

Daniel de Sousa, vd, Visma Opic (INTERVJU HÄR)
Vd redan vid 28 års ålder. En chef som är tydlig, synlig och öppen. Tar tillvara och förenar såväl erfarenhet som nytänkande i en omvälvande förändringsprocess.

 

 

Kristina Walls, regionchef Syd, Awapatent (INTERVJU HÄR)
Hon driver förändring, hittar nya lösningar och utmanar konventioner. En varm och diplomatisk chef som skapar goda resultat – och som är branschledande i Europa.

 

VINNARE. Christina Åqvist, Country Manager Sweden, ELFA Distrelec (INTERVJU HÄR)
Vid blott 34 års ålder är hon redan en av de mäktigaste kvinnorna inom elektronikbranschen. En ödmjuk och orädd chef som vill göra det omöjliga möjligt.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden