Cissi Elwin

vd och chefredaktör, Chef

Cissi Elwin är en erfaren ledare som brinner för det goda ledarskapet. Hon har tidigare varit vd för Svenska Filminstitutet och jobbat som journalist, programledare och producent på SVT under många år.
Anna Lundwall

Ledarskapsexpert

Anna Lundwall har utbildat i ledarskap i drygt tio år både i Sverige och nordiska sammanhang och är diplomerad i ett flertal personlighetstester och ledarskapsmodeller.
Magnus Feldt

Konsult inom HR och ledarskapsutveckling

Magnus har varit VD, HR-chef och ansvarig för personalutveckling på svensk, nordisk och internationell nivå i företag som Elgiganten och Zara.
Petra Brask

Effektivitetsexpert

Författare och svensk mästare i konsten att hantera tid. Petra Brask har utbildat chefer och medarbetare hos allt från FN till Coca-Cola.Hon ger dig verktyg för en mer strukturerad och energifylld chefvardag.
Fredrik Dahl

Advokat, Vinge

Fredrik Dahl är av de främsta experterna i Sverige inom sitt område. Han är en av landets mest eftertraktade och rutinerade jurister och är expert på arbetsmiljörättsliga regler.
Marie Fristedt

Produktchef Hälsa, Euro Accident

Marie Fristedt är produktchef Hälsa på Euro Accident, som hjälper företag att räkna på hälsa och lyfta sitt arbetsmiljöarbete till en mer strategisk nivå. Hon har tidigare arbetat inom företagshälsovården på Previa och Feelgood.
Ishtar Touailat

Head of Innovation Incubation, Tieto Data-Driven Business

Utmärkelserna haglar över Ishtar Touailat. Hon är serieentreprenör och it-chef på Tieto, nyligen listad av Chef som en av framtidens ledare.

Köp din biljett i dag

11 september 2018
7A Odenplan, Stockholm

Program
9.00–16.30 Föreläsningar

16.30 Mingel och AW

Säkra din plats nu!

Därför ska du gå på Ny som chef-dagen:

✓ Rusta dig med kunskap inför ett flertal vanliga situationer som du kan hamna i som ny chef.

✓ Få praktiska metoder, tips och verktyg från de främsta experterna och cheferna.

✓ Träffa och nätverka med andra nya chefer från olika branscher.

Välkommen!