Datum: 30 november

Tid: 09.00–12.00 (frukost och registrering från 8.30).

Plats: 7A Centralen (Vasagatan 7) Stockholm.

Ord pris: 2 995 sek ex. moms. I priset ingår frukost, seminarium, skriftligt sammanfattat material, lunchsmörgås. För mer information: evenemang@chef.se

Köp biljett

 

Lyft era möten
– så blir ni effektiva och kreativa

Handen på hjärtat, hur står det till med er möteskultur?

Bättre och mer effektiva möten sparar tid och minskar stressen på arbetsplatsen. En mötesstrategi hjälper oss också att nå våra mål snabbare, samtidigt som vi förbättrar den sociala arbetsmiljön.

Så gör slut med oförberedda möten där deltagare smygjobbar och fipplar med mobilerna. Med rätt mötesteknik, fokus och närvaro kan du och din organisation skapa effektiva och kreativa möten att se fram emot. Micke Darmell, mötesexpert, leder dig igenom en förmiddag fylld med inspiration, exempel och konkreta verktyg.

Därför kan du inte missa denna halvdag: 

Lär dig ställa en diagnos på den egna organisationens möteskultur
Vilka möten behöver ni och vilka kan ni hoppa över?

  Vilka är de vanligaste misstagen?
Så håller du uppe effektiviteten och energin.

  Utforma en förändringsplan och intern mötespolicy
Du tar med dig smarta verktyg och tips för att få till bättre möten.

Bli en bättre mötesledare
Få full koll på hur du ska agera före, under och efter ett möte.

Seminarium om effektiva möten med Micke Darmell

Programinnehållet

Micke Darmell hjälper dig med att ställa en diagnos på den egna organisationens möteskultur och en orientering kring vanliga misstag som sänker energin och effektiviteten. Vilka möten behöver ni och vilka kan ni hoppa över?

Du går härifrån med mängder av nya idéer och grunden till en förändringsplan: vad ni behöver fokusera på först och vad som är mindre viktigt för att få till bättre möten. En viktig hörnsten är mötets syfte, som vi ger dig smarta verktyg att vaska fram. Dessutom tips kring utformning av en intern mötespolicy – som faktiskt efterlevs.

Här lär du dig också bli en bättre mötesledare, med koll på hur du ska tänka och agera både före, under och efter ett möte.

micke_darmell2

Micke Darmell

Micke Darmell kallar sig mötesevangelist och är en av Sveriges mest uppskattade och anlitade föreläsare. Med värme, humor och delaktighet vill han inspirera till förändring och konkret hjälpa oss skapa effektivare möten och en bättre möteskultur.

”Gör slut med oförberedda möten där deltagare smygjobbar och fipplar med mobilerna!”