Så var Chefdagen 2021
- att leda i ständig förändring

Petter Stordalen

Cissi Elwin intervjuar hotellkungen Petter Stordalen på Chefdagen 2021.

 

Årets Tema: Att leda i ständig förändring

På Chefdagen 2021 ägnar vi en heldag åt att rusta dig för förändring, oavsett vilka utmaningar just du och din organisation har framför er. Lyssna på aktuella toppchefer som delar med sig av sina bästa erfarenheter och tips. Dessutom blir det flera föreläsningar under dagen med brännheta ämnen.

Ta med dina chefskollegor på denna inspirerande heldag och ta chansen att ge er själva en skjuts i rätt riktning.

Några av årets Scengäster

Petter Stordalen

grundare, Nordic Choice Hotels

Nooshi Dadgostar

partiledare, Vänsterpartiet

Jan Carlzon

ledarskapsikon och tidigare vd SAS

Pernilla Nyrensten

vd och medgrundare, Revolution Race

Case

David Konrad

överläkare och funktionschef för IVA, Karolinska Universitetssjukhuset

Fullbelagda vårdplatser, medarbetare som går på knäna och ett ledarskap helt i händerna på ett okänt virus. Hur är det att chefa för intensivvårdsavdelningen och behöva fatta de där tuffa besluten på liv och död varje dag? Hör överläkaren och IVA-chefen David Konrad berätta om sina erfarenheter inifrån IVA, under den värsta hälsokatastrofen i modern tid.

Kristina Sundin Jonsson

kommundirektör, Skellefteå Kommun

Skellefteås kommundirektör har länge drivit frågan om att stärka kommunens attraktivitet, parallellt med det dagliga arbetet i en kommun med 8 000 anställda. Kvittot blev Northvolts etablering av Europas största batterifabrik i Skellefteå, och utmärkelsen Årets platsledarpris 2020. Hör Kristina Sundin Jonsson berätta om ledarskapet och metoderna som ligger bakom förändringsarbetet.

Pär Svärdson

vd och grundare, Apotea

E-handelskungen som grundade Adlibris och Apotea tror inte att distansjobbandet är här för att stanna. Hör Pär Svärdson om sina största lärdomar under pandemin – nya arbetssätt och tuffa chefsutmaningar. Och vad han gjorde när alla svenskar plötsligt bunkrade handsprit och orderingången ökade med 100 procent över en natt, och behovet av personal likaså.

Cecilia Beck-Friis

vd, Hemnet

Hur är det att chefa över hela Sveriges bostadssökarsajt? Vars trafik ökat explosionsartat när definitionen av hemmet ändrats radikalt och bristen på resor gjort att alla söker sommarhus? Hör Cecilia Beck-Friis om att leda i stor förändring, dessutom ett företag som redan före corona befann sig på en omställningsresa från mäklarinitiativ till produkt- och teknikbolag.

99% vill delta i år igen!

Har deltagit flera år och det är min viktigaste kompetensutveckling!

"Mycket bra dag! Intressant att lyssna på hur andra chefer löser aktuella problem".

"Jag fick inspiration till mitt arbete framåt. Många bra inslag, toppen!"


Chefdagen 2021 i siffror!

Kunskapspartners

Rolf, det digitala verktyget för tillväxt och utveckling. Vår flexibla plattform hjälper företag att genom reflektion, målstyrning och coaching – kontinuerligt utveckla sina medarbetare och processer för att nå framgång.

Läs mer

Är medarbetarna den mest värdefulla tillgången för din verksamhet?
Då är det viktigt att du förvaltar deras kompetens och bygger upp en hållbar företagskultur! Simployer stöttar och förenklar arbetsdagen för ledare, HR och anställda för över 1,2 miljoner användare i Sverige och Norge. Vår målsättning är tydlig: Att göra det enkelt att vara en bra arbetsgivare.

Läs mer

GoToWork designar ett hållbart arbetsliv, en arbetsplats där alla kan arbeta.
Tillsammans med våra kunder skapar vi miljöer som möter affärens-och medarbetarnas olika behov. Våra kunder är företag, myndigheter eller organisationer och tillsammans med dem utvecklar vi arbetssätt och arbetsmiljöer. ​Genom att arbeta hjärnsmart designar vi ett hållbart arbetsliv för framtiden.​

Läs mer

Om Chefdagen

På Chefdagen får du verktygen som krävs för att framtidssäkra dig själv och din organisation. Inspireras av konkreta case, best practise och verktyg från verkligheten. Allt du som chef behöver lära dig för att lyckas med ditt ledarskap. Chefdagen genomförs i år för 22:a året i rad - missa inte Sveriges viktigaste ledarskapsdag!