Datum: 14 november 2019

Tid: kl. 09.00–16.00

Plats: Cirkus (Skandiascenen), Stockholm

Pris: 5 995 SEK exkl moms.
I priset ingår: frukost, föreläsningar och seminarium, paneldebatter, lunch, fika, skriftligt sammanfattat material, specialerbjudanden, mingel.

För gruppbokningar och information skriv till evenemang@chef.se 

Psst! Du är en early bird. Boka före midsommar och få 15% på ordinarie pris. Ange koden: earlybird vid bokning.

Köp biljett

Missa inte Chefdagen – Sveriges viktigaste ledarskapsevent

Den 14 november 2019 arrangeras Chefdagen för 21:a året i rad – för ledare som vill hålla sig uppdaterade, nätverka och bli inspirerade. På scen samlar vi några av Sveriges främsta chefer och ledare som brinner för att göra skillnad.

”Jag har deltagit på Chefdagen flera gånger och går alltid därifrån med en känsla av att ha fått tanka energi och inspiration.”

Årets tema: Gör skillnad eller gå under – hur gör chefen när klimatfrågan blivit affärskritisk?

I framtidens organisationer finns bara plats för hållbara chefer. Inga investerare, kunder eller medarbetare kommer välja företag som duckar klimatfrågan. Juridiska processer väntar de företag som brister i sitt hållbarhetsarbete. Oavsett bransch och verksamhet gör vi alla våra avtryck på klimatet. Klimatet är den mest akuta hållbarhetsfrågan och faktum är att dagens chefer är den sista generation ledare med möjlighet att bromsa klimatförändringarna och faktiskt göra skillnad.

Klimatfrågan är den absolut viktigaste frågan inom ledarskap just nu. Men hur gör man? På Chefdagen 2019 får du svaren. Benchmarka dig och din organisation mot andra branscher och möt toppcheferna som har lyckats. Cheferna som vet att hårt arbete inom såväl miljömässig, social som ekonomisk hållbarhet öppnar dörrar till nya marknader.

Träffa cheferna som antingen byggt hela sin affärsidé på en hållbar lösning eller som har vågat ställa om från traditionell till en mer klimatneutral verksamhet. Kom och ta del av konkreta case och sist men inte minst – låt dig både inspireras och underhållas. Du har inte råd att inte bli en klimatsmart chef. På Chefdagen ger vi dig verktygen, inspirationen och kunskapen för att lyckas.

Därför ska du gå på Chefdagen:

Ledande experter ger dig konkreta verktyg för en bättre chefsvardag.
Inspireras av spännande gäster på scen.
Nätverka och skapa värdefulla kontakter med andra chefer.

Programmet och scengästerna presenteras inom kort. Håll utkik för mer information!

Få en inblick i Chefdagen


”Bra stämning, proffsig inramning. Intressant att lyssna till några av Sveriges bästa ledare.”


”Mycket givande dag. Gav energi. Kul för omväxlingens skull att lyssna på folk som gjort saker och inte bara framtidsspaningar som det är mycket just nu.”


”Fantastisk dag med många spännande intryck och lärdomar.”

Få en inblick i Chefdagen:

Vad tycker deltagarna?

5/5 i betyg på Chefdagen 2018

96% av deltagarna vill delta igen