Datum: 15 november 2018

Tid: 9.00–16.00

Plats: Rival, Stockholm

Pris: 5 995 SEK ex moms. I priset ingår: frukost, föreläsningar och seminarium, paneldebatter, lunch, fika, skriftligt sammanfattat material, specialerbjudanden, mingel.

För gruppbokningar och information skriv till evenemang@chef.se

Köp biljett

Myten om chefens död

– Bygg framgångsrikt ledarskap i gig-ekonomin

En attraktiv företagskultur har seglat upp som den allra viktigaste framgångsfaktorn. Tydlig kultur och gemensamma värderingar bygger starka och konkurrenskraftiga företag och organisationer. Men gig-ekonomin innebär stora utmaningar. Chefdagen 2018 undersöker hur kraven på ledarskapet förändras när teamen blir flyktiga och den fysiska arbetsplatsen flexibel.

Det är dags att slå hål på myten om att chefen inte behövs i en framtida superorganisation. Chefsrollen är viktigare än någonsin och behovet av ett tydligt ledarskap växer. Hur påverkas ledarskapet när organisationen ständigt förändras? Hur bygger man en framgångsrik struktur med medarbetare som kommer och går? Hur agil är det rimligt att vara utan att tappa sina grundvärderingar?

För 20:e året i rad arrangeras Chefdagen för ledare som vill hålla sig uppdaterade, nätverka och bli inspirerade. Möt några av Sveriges främsta ledare som brinner för att göra skillnad.

Vi ses på Chefdagen!

Inspireras från Chefdagen 2017

 

Därför ska du gå på Chefdagen:

✓ Ledande experter ger dig konkreta verktyg för en bättre chefsvardag.

✓ Inspireras av spännande gäster på scen.

Nätverka och skapa värdefulla kontakter med andra chefer.

Våra medarrangörer

Experis
Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomer och Ledarskap, men även marknad, försäljning, inköp, logistik och HR. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.
Företagsuniversitetet
Företagsuniversitetet är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Vi erbjuder företagsintern utbildning, öppna kurser och konferenser för chefer och medarbetare i hela landet. Hos oss får du aktuella kunskaper, utmaningar och den inspiration som gör att du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Dessutom får du möjlighet att utbyta erfarenheter och nätverka med kollegor från hela Sverige.
Sympa
Sympa är den snabbast växande leverantören av HR-lösningar i Norden, med nöjda kunder i över 550 organisationer. Sympa HR är ett kraftfullt, GDPR-säkrat och fullt integrerbart HR-system, som möjliggör global personaladministration och automatiserar HR-rutiner genom att kombinera rekrytering, human resource management och kompetensutveckling. Genom vår förenklade hantering av HR-information sparar du tid som i vanliga fall hade lagts på rutinmässiga uppgifter. Istället kan du arbeta smartare och fokusera på det som är viktigt – dina medarbetare.

Missa inte Chefdagen

Betyg på Chefdagen 2017

96% av deltagarna vill delta igen