Chefakademin utbildar inom projektledning i Stockholm

Projektledarutbildning i Stockholm

Projekt är idag en mycket vanlig arbetsform. Chefakademins projektledarutbildning – som ges både på plats i Stockholm och på distans – ger dig verktygen för att självständigt leda projekt hela vägen i mål.

Chefakademins projektledarutbildning

Chefakademins projektledarutbildning är den kompletta projektledarutbildningen som förser dig med metoder, verktyg och erfarenheter för att hantera hela livscykeln i ett projekt. Det unika med Chefakademins projektledarutbildning är att vi lägger stor vikt vid den avgörande rollen du har som projektledare – ledarskapsrollen.

En hel tredjedel av projektledarutbildningen syftar till att utforska och utveckla ditt ledarskap. Projektledarutbildningen hålls två gånger per år och är av praktisk natur. Du får ta med ditt egna projekt in i projektledarutbildningen och får hjälp och stöttning under hela utbildningen. 

Lär dig leda effektiva projekt

Förutsättningen för att en grupp ska kunna arbeta effektivt och framgångsrikt tillsammans är att den leds av en duktig projektledare. Under projektledarutbildningen ingår därför grundläggande ledarskapsutbildning med en DiSC och ledarskapsanalys. 

Du lär dig hur du sätter ihop en projektgrupp som matchar och fungerar väl tillsammans, samt hur du använder ledarskaps- och projektledarverktygen tillsammans för bästa möjliga resultat.

Resultat efter utbildningen

  • Att planera och genomföra projekt på ett effektivt sätt
  • Att skapa dokumentation
  • Hålla möten med kund, projektgrupp och andra intressenter

Efter avslutad utbildning ska du kunna driva ett projekt på ett självständigt och effektivt sätt för att på så vis bidra med framgång till verksamheten. Kursen går även igenom stresshantering, konflikthantering, hur grupper utvecklas med tiden och teamroller.

Har du frågor eller behöver råd om projektledarutbildningen i Stockholm? Kontakta våra utbildningsrådgivare så hjälper vi dig!