Självledarskap – dra nytta av ledarskapets win-win-strategi

Att hjälpa medarbetarna att bättre leda sig själva frigör både tid och energi och är en förutsättning för att verksamheten ska utvecklas och för att personalen ska må bra. Dessutom blir ett ledarskap baserat på självledarskap och tillit mycket mer givande för dig som chef och ledare. 

Vad säger forskningen om självledarskap? Kan coaching vara en väg till bättre självledarskap bland medarbetarna? Hur kan självledarskap motverka skadlig stress och sjukskrivningar? 

 Webinaret ger dig:

 • Insikter om självledarskapets fördelar
 • Senaste forskningen om självledarskap
 • Nya metoder för att coacha medarbetarna att hitta sin inre motivation och bättre leda sig själva

På plats i studion:

 • Anna Bloth Karling, vd och grundare Zebrain
  Anna brinner för idén om att demokratisera mental styrka. Med Zebrain, Nordens första plattform för medarbetarutveckling baserat på coaching, har hon satt sin vision i verket.
 • Patrik Wild, vd för KnowIts managementkonsulter inom CFO-agendan
  Patrik är övertygad om att teamets styrka är nyckeln till framgång. Han vill därför utveckla individerna i teamet bland annat genom att göra coaching tillgängligt för dem och på så sätt ge dem möjlighet till utveckling både på jobbet och privat.
 • Paula Gullbing, coach, mental tränare och föreläsare
  Paula har har arbetat med att coacha individer och team i självledarskap och utveckling i 15 år, nationellt och internationellt. Hennes passion är att stödja och inspirera individer och team till äkta självledarskap och utveckling.
 • Moderator: Calle Fleur, chefredaktör Chef och vice vd Chefakademin

Webinaret presenterades i samarbete med Zebrain.

Intresserad av att bli samarbetspartner? Läs om våra lösningar och kontakta oss idag!