Hallå, var är chefen? Så blir du en närvarande chef på distans

Nära fyra av tio svenskar jobbar helt eller delvis på distans. Nu är vi dessutom på väg in i sommaren då alltfler flyttar kontoret till uteplatsen eller sommarstugan. Samtidigt upplever många chefer hårda krav på att vara närvarande som ledare.

Men hur är man det i Teams? Och hur ställer man krav på distans utan att framstå som den överkontrollerande chefen ingen vill ha?

På det här webinariet får du konkreta tips som hjälper dig att få alla att känna sig sedda när ni jobbar utanför kontoret.

Intresserad av att bli samarbetspartner? Läs om våra lösningar och kontakta oss idag!

På plats i studion:

Calle Fleur, chefredaktör Chef, modererar webinariet i samarbete med all-in-one-HR-lösningen Deel.

Daniel Eisenberg, Head of Expansion, Deel, berättar hur han, i egenskap av chef på ett av världens snabbast växande fintechbolag, ”bygger ett vi” utan att träffa medarbetarna fysiskt.

Karin Zingmark, expert på hybridledarskap och tidigare marknadschef på Microsoft i Sverige, bidrar med insikter om hur man skapar en god företagskultur på distans.

Erik Fors-Andrée, ledarskapscoach och vd för Go Monday, där medarbetarna jobbar på distans runt om i världen, ger sina bästa tips om hur man hittar de digitala motsvarigheterna till småsnacket vid kaffemaskinen.

Webinaret presenterades i samarbete med Deel.