Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Bygg en organisation som lyckas med AI – en ledarskapsfråga

Först oroade vi oss över att AI skulle göra oss överflödiga på jobbet. Nu vet allt fler chefer att det inte är AI som kommer att ersätta oss, men däremot nya kollegor som förstår sig på AI och använder tekniken bättre. Men hur ska jag som ledare kunna rulla ut AI i min organisation innan jag ens vet hur jag använder det själv?

Många börjar i fel ände och skriver en AI-policy innan man ens har lagt den digitala grunden i organisationen. För AI är ingen genväg till digitalisering, och inte ett verktyg som står på egna ben – utan helt beroende av bra data. På det här webinaret går vi igenom de vanligaste misstagen som du ska undvika när du börjar med AI. Men framför allt kommer du att få med dig handfasta tips och verktyg för att komma igång på bästa sätt.

Hör hur Apollo jobbar med AI för att vässa sin kundresa och optimera innehållet i kommunikationen till kunderna, genom ett arbetssätt där IT jobbar tätt ihop med övriga verksamheten och hela företagskulturen uppmuntrar till att testa sig fram.

På plats i studion:

Fredrik ÅkermoCIO på Apollo, bidrar med värdefulla insikter och lärdomar från Apollos digitaliseringsresa, där man provar sig fram med nya arbetssätt tack vare AI och använder verktygen för att fatta värdefulla, datadrivna beslut.

Kathrine HogsethCEO på CRM-Konsulterna, ger sina bästa tips för att lyckas med både digitalisering och implementering av AI-tjänster, som både effektiviserar för den enskilde chefen och skapar affärsnytta för hela organisationen.

Peter Siljerud, talare, framtidsforskare och författare, bland annat till boken AI för offentlig sektor där han delger sin analys kring chefernas mognad i digitaliseringen – och ledarskapets viktigaste nycklar när det kommer till AI.

Moderator: Calle Fleur, chefredaktör på Chef

Webinaret presenterades i samarbete med CRM-Konsulterna.

Intresserad av att bli samarbetspartner? Läs om våra lösningar och kontakta oss idag!