Nå Sveriges chefer med engagerande innehåll

Chef har gedigen erfarenhet av att skapa relevanta evenemang av hög kvalitet – både fysiskt och digitalt. I Chef Live plockar vi det bästa från båda världar och skapar ett attraktivt event i nära samarbete med er.

Berätta era syften och mål – sedan gör vi resten!
Den röda tråden är, precis som i allt Chef står bakom, det goda ledarskapet. Ni väljer vilket ämne ni vill lyfta, Chef säkrar kvaliteten

chef-live-mikrofon-1

Chef vet vad som funkar

Framgångsreceptet är välformulerade och aktuella frågeställningar i kombination med namnkunniga chefer och experter – en mix av inspiration och kunskap.

Ni väljer vilket ämne ni vill lyfta, Chef säkrar kvaliteten genom att ta fram journalistisk vinkel, rubrik, deltagare, manus och intervjufrågor samt paketerar innehållet utifrån era önskemål så att det blir relevant och lockande för målgruppen.

Så går Chef Live till (i detalj)

Program

Ansvarsfullt ledarskap – alltmer affärskritiskt och en viktig drivkraft för innovation
24 november kl. 10–10.45

Anmäl dig här

Samarbeta med Chef Live så får ni:

✓ Med Chefs journalistiska kompetens kan vi skapa ett webbevent med rätt vinkel; vår redaktör hjälper till att sätta en intresseväckande rubrik och copy.

✓ Chef har ett gediget kontaktnät med Sveriges mest intressanta experter och ledare och vet hur man sätter ihop en dynamisk panel.

Marknadsföring i Chefs kanaler ger möjlighet att nå ut till en bred och initierad målgrupp. Ni får nyttja Chefs etablerade kanaler som underlättar för att nå igenom mediebruset och fram till en relevant målgrupp.

✓ Kontaktuppgifter till deltagarna på webbinariet/eventet (självklart i enlighet med gdpr).

✓ En eventprojektledare som hanterar administration och samordnar det digitala eventet, modererar tittarfrågor och/eller mentimeter, etc under eventet

✓ En redaktör som tar fram innehåll inför eventet, skriver manus och nativeartikel, bjuder in paneldeltagare och coachar dessa.

✓ En moderator som leder samtalet och gör intervjuer.

✓ En sändningstekniker under själva eventet.

✓ En webbredaktör som publicerar och optimerar nativeartikeln i Chefs olika kanaler.

 En marknadskoordinator som producerar marknadsföringsmaterial och optimerar det i Chefs kanaler.

Är ni en aktör som vill driva frågor i linje med Chefs vision om det goda ledarskapet? Berätta om era syften och mål – så fixar vi resten!

Kontakta oss
Hör av er så berättar vi mer om Chef Live. Kontakta Chefs försäljningschef Beatrice von Treskow Kjellegård, tel 0709-755994

Mejla oss