Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Grattis till vinnarna! 🏆 

Vinnaren av Chefboken 5 Week Growth Challenge är Cissie Sjölander. Vi har även dragit 2 extra vinster till ”Ida” och
Pernilla Kraft. Ni vinner en varsin biobiljett.

Tack till alla som medverkade och er som svarade på utvärderingen. Håll utkik efter fler utmaningar med Chefboken i höst!

📚🌱 Väx som person och ledare med vår sommarutmaning

Chefs undersökning om personlig utveckling visade att 94 procent av cheferna anser att inre växande gör dem till bättre chefer och skapar bättre resultat för verksamheten. Trots det får hälften av cheferna i undersökningen inte den kompetensutveckling de önskar.

Känner du igen dig? Hoppa på Chefboken 5 Week Growth Challenge – ett snabbt och roligt sätt att komma igång med personlig utveckling.

Vi har valt ut 5 böcker som lyfter ditt självledarskap och personliga utveckling.
Varje vecka lyssnar du på en sammanfattning av böckerna i Chefboken-appen. På bara 30 minuter får du ta del av bokens viktigaste insikter. I slutet av varje vecka testar du dina nya kunskaper med ett quiz.

✔ 30 minuter lyssning i veckan.

✔ Testa dina kunskaper med quiz.

✔ Chansen att vinna biobiljetter i slutet av utmaningen!

Slipp tegelstenarna – få insikterna på bara 30 min per vecka!

Du kan när som helst lyssna på eller läsa sammanfattningen av utmaningens böcker. Ett tips är att lägga in ett pass i kalendern per vecka eller dela upp. Anteckna gärna så du lättare kommer ihåg kunskapen. Men oroa dig inte, vi kommer påminna dig på mejlen.

Så tycker tidigare Challenge-deltagare

”Smart sätt att hålla en hållbar och hög nivå på kunskap inom ledarskapsområdet!”

”Sammanfattningen har så bra kvalitet och väl avvägd längd så att man hinner få till sig innehållet.”

”Bra sammanfattning av författarens budskap. Enkelheten att ta till sig budskapet. Bra att den upplästa texten även finns i skrift. Jag har haft användning av kunskapen ifrån böckerna i min egen profession och även tipsat om den för andra. Även mycket nöjd med mottagandet ifrån de personer som arbetar för Chefboken. Mycket nöjd! 🌟”

Böckerna som utvecklar och utmanar dig i sommar

368 sidor på 19 min

How to have a good day

Hur kan du bli mer effektiv och samtidigt må bättre på jobbet? I den här boken, som har toppat säljlistor och översatts till 15 språk, ger coachen Caroline Webb mängder av verktyg för att få ut det bästa av dig själv och dina medarbetare – allt baserat på forskning om hjärnan och beteenden.

352 sidor på 31 min

discipline is destiny

Vi behöver ha kontroll över oss själva för att fungera optimalt. Om detta är de stora filosoferna och livsåskådningarna överens. Utifrån stoicismen som filosofi och med stora ledare som exempel får du här hjälp att bygga upp din egen disciplin och på så sätt ta ditt ledarskap till en ny dimension.

304 sidor 31 min

your brain at work

Din hjärna är en maskin. Den behöver bränsle, omsorg och vila. Rätt använd kan den göra dig effektivare och smartare under hela arbetsdagen. Varsågod, här är manualen!

304 sidor 32 min

you’re not listening

Förmågan att lyssna är avgörande för dig som chef – för att skapa goda samarbeten, locka och behålla talanger, och stämma av behov internt eller på marknaden. Lyssnande är mer ett mindset och en attityd, än en checklista. Och det går att öva upp, menar författaren till denna bok som hyllats av ledarskapsguruer. Lyssna mer så utvecklas du, får bättre relationer och blir mer kreativ.

240 sidor på 25 min

The 4 day week

Att jobba fem dagar i veckan är förlegat, menar Andrew Barnes och tänkte om. Hans företag satte i stället produktiviteten i centrum och införde fyra dagars arbetsvecka. I sin omdiskuterade bok avslöjar han metoden som  gav ökat välmående, engagemang och resultat.

Så kommer du igång

Jag vill delta, men prenumererar ännu inte på Chefboken

Vad roligt! Så här gör du:

 1. Starta din prenumeration på Chefboken nedan.
 2. Ladda ner appen enligt instruktionerna du får på mejl.
 3. Första utmaningen kommer på mejlen den 26 juni.

Tips! Gör utmaningen till en rolig teamaktivitet och utvecklas tillsammans. Bjud in dina kollegor och få grupprabatt.

Jag vill delta, och har redan Chefboken

Toppen! Då behöver du bara anmäla dig nedan.

Nu med 5 Week Challenge!
Chefboken i 6 månader för 249 kr/månad (Du betalar halvårsvis 1 494 kr)
1494:-
 • Innehåller ytterligare 160 titlar att ta del av.
 • Ny aktuell bok sammanfattas varje månad.
 • Exklusiv inbjudan till Chefboken event.
249 kr/mån
Priserna är exkl. moms och faktureras per halv eller helår. Efter ditt introduktionserbjudande får du Chefboken i en bekväm tillsvidareprenumeration till samma periodlängd. OBS: Chefboken är för närvarande inte tillgänglig för användare av Android 12 och senare.
Nu med 5 Week Challenge!
Chefboken i 1 år för 199 kr/månad (Du betalar årsvis 2388 kr)
2388:-
 • Innehåller ytterligare 160 titlar att ta del av.
 • Ny aktuell bok sammanfattas varje månad.
 • Exklusiv inbjudan till Chefboken event.
199 kr/mån
Priserna är exkl. moms och faktureras per halv- eller helår. Efter ditt introduktionserbjudande får du Chefboken i en bekväm tillsvidareprenumeration till samma periodlängd. OBS: Chefboken är för närvarande inte tillgänglig för användare av Android 12 och senare.

Tävla om biobiljetter

I slutet på utmaningen kommer vi slumpmässigt välja ut en av personerna som deltagit i utmaningen. Denna person vinner ett presentkort på Filmstaden. Vi publicerar vinnarna den den 21 augusti på denna webbplats.

Utmana hela teamet!

Utveckling sker bäst tillsammans. Med Chefboken Team får du mängdrabatt när du beställer till flera. Är ni minst 5 personer så får ni 10% och är ni minst 10 personer så får ni hela 20% rabatt.

Mejla oss på kundtjanst@chef.se så hjälper vi dig komma igång!

Spana in alla böcker och kategorier i Chefboken-biblioteket 🔎

 • Beslutsfattande
 • Beteendevetenskap
 • Förändringsledning
 • Forskning om ledarskap
 • Inspiration
 • Kommunikation
 • Mångfald
 • Psykologi
 • Rekrytering och karriär
 • Verksamhetsutveckling