Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

📚☀️ Utmaningen börjar 26 juni!

Nu kör vi succén igen! Varje vecka lyssnar du på en av våra mest populära titlar i Chefboken-appen. På bara 30 minuter får du de viktigaste kunskaperna. I slutet av varje vecka testar du dina nya kunskaper och har då möjligheten att vinna biobiljetter.

✔ 30 minuter lyssning i veckan.

✔ Testa dina kunskaper med quiz.

✔ Chans att vinna biobiljetter

Slipp tegelstenarna – få insikterna paketerat på 30 min varje vecka!

Du kan när som helst under veckan lyssna eller läsa sammanfattningen av veckans bok. Ett tips är att lägga in ett pass i kalendern per vecka eller dela upp. Oroa dig inte, vi kommer påminna dig på mejlen. Men var förberedd! Vi rekommenderar att du har penna och papper så du är redo att anteckna. För sammanfattningarna är späckade med kunskap som du vill ta med dig in i chefsjobbet.

368 sidor på 19 min

How to have a good day

Hur kan du bli mer effektiv och samtidigt må bättre på jobbet? I den här boken, som har toppat säljlistor och översatts till 15 språk, ger coachen Caroline Webb mängder av verktyg för att få ut det bästa av dig själv och dina medarbetare — allt baserat på forskning om hjärnan och beteenden.

352 sidor på 31 min

discipline is destiny

Vi behöver ha kontroll över oss själva för att fungera optimalt. Om detta är de stora filosoferna och livsåskådningarna överens. Utifrån stoicismen som filosofi och med stora ledare som exempel får du här hjälp att bygga upp din egen disciplin och på så sätt ta ditt ledarskap till en ny dimension.

304 sidor på 31 min

your brain at work

Din hjärna är en maskin. Den behöver bränsle, omsorg och vila. Rätt använd kan den göra dig effektivare och smartare under hela arbetsdagen. Varsågod, här är manualen.

304 sidor på 32 min

You’re not listening

Förmågan att lyssna är avgörande för dig som chef – för att skapa goda samarbeten, locka och behålla talanger, och stämma av behov internt eller på marknaden. Lyssnande är mer ett mindset och en attityd, än en checklista. Och det går att öva upp, menar författaren till denna bok som hyllats av ledarskapsguruer. Lyssna mer så utvecklas du, får bättre relationer och blir mer kreativ.

240 sidor på 25 min

the 4 day week

Att jobba fem dagar i veckan är förlegat, menar Andrew Barnes och tänkte om. Hans företag satte i stället produktiviteten i centrum och införde fyra dagars arbetsvecka. I sin omdiskuterade bok avslöjar han metoden som  gav ökat välmående, engagemang och resultat.