Chefboken 5 Week Growth Challenge

5 Week Challenge

Den perfekta utmaningen för dig eller ditt team! Bli prenumerant och delta senast den 13/12, 13:00!

📚 Starta 2024 med ny kunskap och energi!

Utmana dig själv eller ditt team till effektiv kompetensutveckling! Lyssnar på en av våra nya sammanfattade böcker i Chefboken-appen. På bara 30 minuter får du den viktigaste kunskapen från de viktigaste ledarskapsböckerna alla borde ha läst! I slutet av varje vecka testar du dina nya kunskaper i ett quiz. Svara rätt, samla poäng och hamna på topplistan!

✔ Fem viktiga böcker sammanfattade

✔ 30 minuter lyssning i veckan

Testa dig själv med tillhörande quiz

✔ Ta plats på topplistan!

”Jag använder Chefboken för att orientera mig i internationell ledarskapslitteratur som jag annars inte skulle ha nåtts av. Vi har också använt Chefboken i ledningsgruppen och gemensamt diskuterat kring ett tema.”

Ann-Charlotte Backlund, Stadsantikvarie Enhetschef Stadsmuseet

”Chefboken ger mig nya idéer att implementera i mitt eget ledarskap.”

Cecilia Simonsson, Ad Acto Rekrytering

”Chefboken hjälper och stöttar mig som ledare. Det är många områden bl.a. mångfalds och jämställdhetsarbetet man måste hålla koll på. Ett smidigt sätt att hålla sitt ledarskap uppdaterat.”

Magnus Olin, Lagerchef OATLY

Slipp tegelstenarna – få insikterna paketerat på 30 min varje vecka!

Du kan närsomhelst varje vecka lyssna eller läsa sammanfattningen av veckans bok. Ett tips är att lägga in ett pass i kalendern per vecka eller dela upp. Men oroa dig inte, vi kommer påminna dig på mejlen. Men var förbered! Vi rekommenderar att du har penna och papper redo för att anteckna. Sammanfattningarna är späckade med kunskap som du vill ta med dig in i chefsjobbet.

400 sidor på 38 min

The elements of choice

Den fria viljan är en grundpelare i modern demokrati. Men det fria valet är långt ifrån helt fritt. Sanningen är att våra beslut styrs av en mängd parametrar som bestäms av någon annan. I den här Chefboken går vi igenom vilken roll en sådan beslutsdesign spelar, hur man skapar en sådan och hur viktigt det är att den används på ett etiskt, rättfärdigt sätt.

272 sidor på 24 min

Reconstructing inclusion

Om de allra flesta ledare tycker att mångfald och inkludering är bra – varför har vi då inte kommit längre? I boken Reconstructing inclusion reder Amri. B. Johnson ut orsakerna till att det återstår så mycket att göra i mångfaldsarbetet, och presenterar ett systematiskt tillvägagångssätt för att få inkluderingsarbetet att fungera, både nu och i framtiden.

480 sidor på 34 min

Scaling people

Framgångsrik tillväxt handlar inte bara om siffror, teknologi och strategier. Det handlar om människor. I en värld där teknologi och affärsmodeller ständigt utvecklas, blir det viktigare än någonsin att inte förlora kontakten med den mänskliga sidan av verksamheten. I denna bok, med exempel från Silicon Valley, får du råd för att utveckla både ditt ledarskap, dina medarbetare och din verksamhet.

336 sidor 28 min

The data detective

Statistik innehåller många fällor som kan föra oss på villovägar. The data detective ger oss en konkret och rolig snabbkurs i hur vi håller både hjärta och hjärna på rätt spår i djungler av siffror och samband.

304 sidor på 34 min

Getting along

Konflikter på arbetsplatsen kan hålla oss vakna på nätterna, orsaka produktionsstörningar och ohälsa. Mycket kan dock undvikas. Med hjälp av klassiska arketyper ger författaren konkreta förslag på hur vi kan förstå och hantera olika personlighetstyper i praktiken.

Vad måste jag göra för att delta?

  1. Starta din prenumeration på Chefboken
  2. Ladda ner appen enligt instruktionerna du får på mejl
  3. Den 12 december kommer första utmaningen på mejlen (Du får den även om du startar din prenumeration senast den 13 december, 13:00).

Tips! Gör utmaningen till en rolig teamaktivitet och utvecklas tillsammans. Bjud in dina kollegor och få grupprabatt.

Nu med 5 Week Challenge!
Chefboken i 6 månader för 249 kr/månad (Du betalar halvårsvis 1 494 kr)
1494:-
  • Innehåller ytterligare 150 titlar att lyssna på
  • Ny bok som sammanfattas varje månad
  • Exklusiv inbjudan till Chefboken event
249 kr/mån
Priserna är exkl. moms. Efter ditt introduktionserbjudande får du Chefboken i en bekväm tillsvidareprenumeration till samma periodlängd. OBS: Chefboken är för närvarande inte tillgänglig för användare av Android 12 och senare.

Utmana hela teamet!

Utveckling sker bäst tillsammans. Med Chefboken Team får du mängdrabatt när du beställer till flera. Är ni minst 5 personer så får ni 10 % och är ni minst 10 personer så får ni hela 20 % rabatt.

Kontakta Chef.se/kundtjanst så hjälper vi dig komma igång!