Chef- och ledarforum

Forskning har visat att chefens involvering i sina medarbetares lärande och utveckling spelar en avgörande roll. Tyvärr vet vi också att i ett globalt genomsnitt är det endast en av sex deltagare på vidareutbildningar för vuxna som leder till önskvärt och bestående resultat.

En oroväckande låg siffra som leder oss till frågan huruvida det är lönt att investera i ledarutveckling alls? Svaret är ja, så länge det görs på rätt sätt. Det finns stor potential att utveckla individers personliga ledarskap och vi kan göra mycket för att ta tillvara på den potentialen och närmsta chefens engagemang i sin medarbetare är en del i det. 

Anmäl dig till Chef- och ledarforum helt utan kostnad

Tillfället är särskilt utformat för chefer till deltagare på någon av våra utbildningar. Du får en introduktion till vår pedagogik och strategi; chefens engagemang har enligt forskning visat sig ge avsevärt större effekt och avkastning på investerad tid. Vi bjuder aktivt in chefer till våra deltagare just på grund av detta.

Vi vet att det kommer att krävas ett engagemang från dig för att organisationens investering ska få bästa möjliga effekt. Forskningen säger att närmaste chef är den viktigaste personen för att en medarbetare ska uppleva en positiv utveckling.

När kursen är slut så kommer medarbetaren hem med nya lärdomar och nya insikter, ambitioner att börja göra saker, förbättra och förändra – hur kan du stötta i detta?

Ladda ner information

Chef- och ledarforum - fullständig information

Ladda ner den fullständiga utbildningsinformationen som PDF. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Har du ingen medarbetare på utbildning hos oss men är intresserad av hur vi jobbar? Du är såklart varmt välkommen att anmäla dig! Under seminariet kommer du få god inblick i hur vi arbetar för att skapa effekt. 

Chef- och ledarforum svarar på frågor som:

  • Vad händer under utbildningen? Hur jobbar utbildarna? Vilka verktyg får deltagarna med sig?
  • Vad kan du som närmsta chef göra? Vilken är din roll?
  • Hur kan du maximera nyttan för både deltagaren och företaget? Vad kan du göra före, under och efter kursen för att förstärka lärandet?

Du är en viktig del i den investering ni gör när det gäller att utveckla chef- och ledarskapet i organisationen. Chef- och ledarforum ger dig verktygen för att axla den rollen. 

Frågor kring utbildningen? Vi hjälper dig!

Har du funderingar eller vill få hjälp med bokning? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan! Du är också varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-731 41 51.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.