Seminarium: Digitaliseringsstress – nya krav på ledarskap när verkligheten ändras i realtid

Tid: Onsdag 4 juli kl. 13–13.45

Plats: Korsgatan 24

Arrangör: Chef + Meritmind

Kontakt:
Sara Marczak, Chef
0766-243452

Maria Ahlén, kommunikationschef, Meritmind
0734-44 15 31

Digitaliseringsstress – nya krav på ledarskap när verkligheten ändras i realtid

Vad gör tillgången till realtidsanalyser, ständigt uppdaterade kurvor och staplar med vårt ledarskap? När allt går att mäta finns det en risk att man drunknar i data. För att lyckas med datadriven styrning behöver vi lära oss sålla – välja just de KPI:er som är relevanta för organisationen.

Vi måste också vara nyfikna och våga anamma allt det nya – samtidigt som vi håller en tydlig linje i ledarskapet. Med ny teknik som machine learning, AI och robotisering ändras företagens förutsättningar i grunden. Mängden data kommer knappast att minska framöver, tvärtom.

Hur skapar man då som ledare ett lugn i organisationen, när möjligheterna att agera för varje enskild anställd är oändliga? Hur kan dagens chefer rusta sig för att få med sig medarbetarna på förändringsresan? Hur får chefer och ledningsgrupper ut bästa möjliga verksamhetsnytta samtidigt som de undviker digitaliseringsstressade medarbetare?

Panel

Joanna Hummel

vd, Lyko

Eva Aspengren

CFO, WSP

Catrine Backman

Meritmind

Jan Gulliksen

Digitaliseringsexpert och Professor, KTH

Moderator

Cissi Elwin

vd och chefredaktör

Hitta till Chefs scen

Vi finns på Korsgatan 24

Välkommen till Chefs scen, med Almedalens intressantaste seminarier om ledarskap måndag den 2 juli och onsdag den 4 juli.

Adressen i Google maps