Seminarium: Är priset för digitalisering en utbränd organisation?

Tid:
Tisdag 2 juli kl. 15.30–16.15

Plats: Korsgatan 24

Arrangör: Level21 + Chef

Kontakt:
Sara Marczak, Chef
070-891 55 54

Beatrice Björk, vice vd Level21

Är priset för digitalisering en utbränd organisation?

Är den snabba förändringstakten och teknikutvecklingen för intensiv för oss människor? Förändringar som vi inte förstår styr både riktning och takt. Hur kan företag skapa en miljö som främjar prestation och samtidigt är hållbar? Hur undviker vi utbrända organisationer och individer.

Digitaliseringen ger oss allt mer avancerad teknik. Kraven ökar ständigt på medarbetarna som förväntas hänga med i den senaste utvecklingen. Vi lär oss en app, men så kommer det en ny. Vi låter våra datorer fatta allt större beslut, men förstår inte riktigt hur det går till. Samtidigt fortsätter arbetsgivarens helt logiska krav på ökad effektivitet. Organisationen ska prestera mer, helst med lägre bemanning. Stressen ökar och sjukskrivningar kostar företagen stora summor.

Arbetsgrupperna består av tillfälligt anställda specialister som kan precis allt, men bara inom sin extremt specifika nisch. Detta är oerhört stressande för de ”vanliga” medarbetarna, generalisterna. Var med och skissa på framtidens digitaliserade, friska organisation. Här diskuterar vi såväl individens val och ansvar för att undvika en organisatorisk utbrändhet, som ledningens möjligheter att skapa kultur och organisation som främjar ansvarstagande och högpresterande medarbetare, samtidigt som vi digitaliserar!

Panelen:

Beatrice Björk

vice vd, Level21

Katarina Berg

Global HR-chef, Spotify

David Eberhard

Psykiater, författare och debattör

Moderator: Cissi Elwin

vd, Tidningen Chef

Hitta Chef i Almedalen

Vi finns på Korsgatan 24

Välkommen till Chefs scen, med Almedalens viktigaste seminarier om ledarskap tisdag den 2 juli och onsdag den 3 juli.

Adressen i Google maps

Chefs scen i Almedalen