Om Chefs scen i Almedalen

Chef samarbetar med aktörer som har kunskap och intresse att belysa och driva frågor som ligger i linje med Chefs vision om det goda ledarskapet.

Chefs seminarier blir alltid mycket välbesökta och programpunkterna toppar oftast Almedalsguidens lista över trendande evenemang. På Chefs scen har spännande talare som bland andra Petter Stordalen, Amelia Adamo, Jan-Olof Jacke, Azita Shariati och Lena Apler samtalat om ledarskap.

Chefs scen i Almedalen finns i en modern lokal vid Björkanderska magasinet på Korsgatan 24, precis vid korsningen Hamngatan/Korsgatan.

Intresserad av att synas Chefs scen 2020?
Planeringen inför 2020 pågår redan nu. Hör gärna av er om ni är intresserade av att vara en del av programmet på Chefs Almedalenscen. (Det finns ett fåtal tider tillgängliga). Kontakta Fredrik Sventoft på 076-881 74 55 eller maila för mer information.

Kontakta oss

Därför vill ni vara en del av Chefs scen i Almedalen:

✓ Vi hjälper er med allt från A-Ö - och vi vet vad som fungerar!
✓ Vårt journalistiska kunnande gör att vi kan skapa rätt vinkel och kvalité i programmet
✓ Vi har etablerat en scen i Almedalen som är en av de mest välbesökta!
✓ Vi erbjuder en kostnadseffektiv lösning då ni nyttjar Chefs infrastruktur.

✓ Våra seminarier trendar oftast i Almedalsguiden.
✓ Vi har egna marknadsföringskanaler - och vet hur man får ut ett budskap!
✓ Vi har ett gediget kontaktnät med Sveriges intressantaste experter och ledare och vet hur man sätter ihop en dynamisk panel.
✓ Vi är en trovärdig partner inom ledarskapsfrågor tack vare djup kunskap och lång erfarenhet.

20180704_141238

Så var Almedalen 2018

Programmet 2018 var fullspäckat med spännande samtal. Tillsammans med våra medarrangörer bjöd vi på inspirerande seminarier om allt från integritetskränkande hälsofrågor, digitaliseringsstress, till en duell om hur man attraherar framtidens supertalanger.

Läs mer om Chefs scen i Almedalen 2018