digitalstress

Jag har problem med mitt konto på Chef.se

Osäker på hur du får tillgång till Chef Premium/Chefbokens digitala lösning? Glömt ditt lösenord?

Börja med att läsa vanliga frågor och svar:

Hur får jag tillgång till mitt digitala innehåll?
Tecknar du din prenumeration via Chef.se får du automatisk tillgång till Chef Premium och/eller Chefboken. Du kommer åt Chef Premium/Chefboken direkt via:

1) Bekräftelsemailet till din epostadress du angav.

2) Direkt på tacksidan i samband med köpet.

Har du tecknat en prenumeration på annat sätt än via chef.se (t.ex. via en telemarketing-försäljare eller kundtjänst) loggar du in via bekräftelsemailet. Har du glömt lösenordet till ditt konto klickar du på glömt lösenord. Kommer du inte åt din produkt trots inloggad? Hör då av dig till Chefs kundtjänst.

Jag har inte fått något bekräftelsemail?
Kika i skräpposten. Avsändaradressen för mailet är kundtjanst@chef.se.

Jag har glömt mitt lösenord?
Återställ det enkelt på inloggningssidan.

Jag behöver byta e-postadress.
Fyll i formuläret på sidan Jag behöver ändra mina adressuppgifter.

Hur gör jag om jag är medlem i Ledarna?
Du som är medlem i Ledarna får tidningen Chef i ditt medlemskap och då även tillgång till Chef Premium. För att få tillgång till Chef Premium behöver du följa stegen ovan, och dessutom ange ditt medlemsnummer. Detta gör du på denna sida: Aktivera Chef Premium via medlemskap i Ledarna. Har du glömt ditt medlemsnummer? Logga in här för att se ditt medlemsnummer på Ledarna. Ledarnas medlemmar får hjälp direkt av Ledarnas kundservice på 0200-87 11 11. Deras öppettider är måndag-torsdag klockan 8–17, fredag klockan 8–16.

Jag har nog hamnat på fel sida?
Besök översiktssidan för Chefs kundtjänst för att få svar på andra frågor.

Har du fortfarande problem? Kontakta kundtjänst genom att fylla i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig:

  • Den mejladress du har valt att koppla till ditt konto på Chef.se