konflikt-oversiktny

Allt om svåra samtal

I Chefs webbkurs om konflikthantering får du konkreta tips och verktyg som hjälper dig att hantera konflikter och genomföra svåra samtal.

Webbkursen ”Konflikthantering för chefer” passar dig som:

  • Är chef eller ledare och som i din yrkesroll håller svåra samtal.
  • Vill få ett ökat självförtroende i samtalssituationer.
  • Önskar förebygga konflikter på arbetsplatsen.
  • Söker verktyg för att vända svåra situationer till möjligheter och skapa konkreta handlingsplaner.
Läs mer om kursen här

Påbörja beställning

Logga in för att påbörja beställning

Information

Som medlem i chefsorganisationen Ledarna får du 25 procent rabatt på Chefs webbkurs ”Konflikthantering”. Ditt pris är 1 495 kronor (ordinarie pris 1 995 kr exkl moms).

Du får tillgång till din rabatt genom att följa dessa 3 steg:

  1. Logga in på Chef.se med ditt befintliga användarkonto. Har du inte ett konto sedan tidigare, klicka på fliken ”Registrera dig” för att skapa ett konto.
  2. När du är inloggad behöver du ange ditt medlemsnummer i Ledarna. Har du inte tillgång till medlemsnumret? Logga in på ”Mina sidor” på Ledarna.se för att se ditt medlemsnummer.
  3. Klicka på ”Börja beställningen” och fyll i formuläret för att slutföra din beställning. Du väljer själv om du vill betala med faktura eller kort.

Frågor? Kontakta Chefs kundtjänst.

Det här får du

Ett digitalt diplom
med ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Diplomet bevisar att du har blivit godkänd av Chef och har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier.

En personlig kunskapsbank
med information och lästips. Kunskapsbanken byggs upp samtidigt som du färdigställer kursen.

Kompetensuveckling på dina villkor
Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Du väljer själv när du är redo för slutprovet. Du har även full kontroll över din egen personliga kunskapsbank.

Så här fungerar Chefs webbkurser

Chefs webbkurser är framtagna specifikt för att passa dig i din roll som chef.

Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Spara viktiga delar av kursen till din personliga kunskapsbank och du kan även pausa kursen och återkomma senare. Välj själv när du är redo för slutprovet och gör det flera gånger. Efter avklarad kurs får du ett digital diplom du kan dela i sociala medier.

Är ni fler som vill gå Chefs webbkurser?
Vad roligt! Samtliga kurser går att köpa till en större grupp, t.ex. alla chefer på ditt företag eller samtliga kollegor på en avdelning. En rabattstege tillämpas från köp av fem licenser. Vid gruppbeställning blir en på företaget tilldelad rollen som ”administratör” och får tillgång till en översiktssida. Det gör det enkelt att se vilka medarbetare som har påbörjat, genomfört och klarat webbkursen. Gör din gruppbeställning genom att maila direkt till calle.fleur@chef.se.

Finns det fler webbkurser?
översiktssidan ser du vilka webbkurser Chef erbjuder just nu. Som medlem i Ledarna har du rabatt på de kurser som är framtagna i samarbete med experter som är/har varit knutna till Ledarna.