Chefboken 5 Week Growth Challenge

5 Week Challenge

Den perfekta utmaningen för dig eller ditt team! Vecka för vecka uppdaterar vi med det senaste quizet, testa dig själv och ta plats på topplistan!

Utmaningen är nu avslutad.

UTMANINGEN

Lyssna eller läs på en sammanfattning i Chefboken-appen per vecka, och testa kunskaperna i ett quiz. Svara rätt, samla poäng och hamna på topplistan! Listan uppdateras en vecka efter det att quizet publicerats. Se alla böcker och datum här.


📯 TOPPLISTAN:

🥇 Emil, 46 poäng

🥈 Katarina L, 43 poäng

🥉 Lutte, 42 poäng

Slutgiltigt resultat den 23/1 2024. Bra jobbat!

Din åsikt är viktig för oss! Svara gärna på tre korta frågor och hjälp oss att förbättra Chefbokens Challenge.

BÖCKER OCH QUIZ

Du kan närsomhelst varje vecka lyssna eller läsa sammanfattningen av veckans bok. Ett tips är att lägga in ett pass i kalendern per vecka. Vi påminner dig också via mejl, en vecka innan varje quiz publiceras med vilken sammanfattning det gäller härnäst.

Utmaningen avslutas den 23/1 2024.

VECKA 50
400 sidor på 38 min

The elements of choice

Den fria viljan är en grundpelare i modern demokrati. Men det fria valet är långt ifrån helt fritt. Sanningen är att våra beslut styrs av en mängd parametrar som bestäms av någon annan. I den här Chefboken går vi igenom vilken roll en sådan beslutsdesign spelar, hur man skapar en sådan och hur viktigt det är att den används på ett etiskt, rättfärdigt sätt.

VECKA 51
272 sidor på 24 min

Reconstructing inclusion

Om de allra flesta ledare tycker att mångfald och inkludering är bra – varför har vi då inte kommit längre? I boken Reconstructing inclusion reder Amri B. Johnson ut orsakerna till att det återstår så mycket att göra i mångfaldsarbetet, och presenterar ett systematiskt tillvägagångssätt för att få inkluderingsarbetet att fungera, både nu och i framtiden.

VECKA 52
480 sidor på 34 min

Scaling people

Framgångsrik tillväxt handlar inte bara om siffror, teknologi och strategier. Det handlar om människor. I en värld där teknologi och affärsmodeller ständigt utvecklas, blir det viktigare än någonsin att inte förlora kontakten med den mänskliga sidan av verksamheten. I denna bok, med exempel från Silicon Valley, får du råd för att utveckla både ditt ledarskap, dina medarbetare och din verksamhet.

VECKA 1
336 sidor 28 min

The data detective

Statistik innehåller många fällor som kan föra oss på villovägar. The data detective ger oss en konkret och rolig snabbkurs i hur vi håller både hjärta och hjärna på rätt spår i djungler av siffror och samband.

VECKA 2
304 sidor på 34 min

Getting along

Konflikter på arbetsplatsen kan hålla oss vakna på nätterna, orsaka produktionsstörningar och ohälsa. Mycket kan dock undvikas. Med hjälp av klassiska arketyper ger författaren konkreta förslag på hur vi kan förstå och hantera olika personlighetstyper i praktiken.

Håll utkik efter kommande utmaningar!

  1. Starta din prenumeration på Chefboken.
  2. Ladda ner Chefboken-appen enligt instruktionerna du får på mejl.
  3. Håll utkik i din mejlinkorg och lyssna till de senaste böckerna varje månad.

Tips! Gör utmaningen till en rolig teamaktivitet och utvecklas tillsammans.

Har du en fråga eller fundering, hör av dig till kundservice@chefakademin.se.

Nu med 5 Week Challenge!
Chefboken i 6 månader för 249 kr/månad (Du betalar halvårsvis 1 494 kr)
1494:-
  • Innehåller ytterligare 150 titlar att lyssna på
  • Ny bok som sammanfattas varje månad
  • Exklusiv inbjudan till Chefboken event
249 kr/mån
Priserna är exkl. moms. Efter ditt introduktionserbjudande får du Chefboken i en bekväm tillsvidareprenumeration till samma periodlängd. OBS: Chefboken är för närvarande inte tillgänglig för användare av Android 12 och senare.