📚 Kicka igång våren med en utmaning

Nu kör vi succén igen! Varje vecka lyssnar du på en av våra mest populära titlar i Chefboken-appen. På bara 30 minuter får du den viktigaste kunskapen från ledarskapsböckerna alla chefer borde ha läst! I slutet av varje vecka testar du dina nya kunskaper med ett quiz.

✔ 30 minuter lyssning i veckan.

✔ Testa dina kunskaper med quiz.

✔ Chansen att vinna biobiljetter i slutet av tävlingen!

Slipp tegelstenarna – få insikterna paketerat på 30 min varje vecka!

Du kan när som helst under veckan lyssna på eller läsa sammanfattningen av veckans bok. Ett tips är att lägga in ett pass i kalendern per vecka eller dela upp. Oroa dig inte, vi kommer påminna dig på mejlen. Men var förberedd! Vi rekommenderar att du har penna och papper så du är redo att anteckna. För sammanfattningarna är späckade med kunskap som du vill ta med dig in i chefsjobbet.

458 sidor på 30 min

BRUS

Brus är alla saker som stör när du och din organisation ska göra en bedömning. I boken, som redan är en modern klassiker med sin tunga författartrio med Daniel Kahneman i spetsen, får du viktiga insikter om vår oförmåga att fatta bra beslut och varför. Men framför allt konkreta metoder för att undvika felbedömningar och reducera brus.

228 sidor på 27 min

POWERFUL

Patty McCord är kvinnan bakom den speciella och framgångsrika kultur som bidragit till Netflixs succé. Nu kommer boken som avslöjar radikalt annorlunda sätt att leda människor. Se det som en guide till att bygga en högpresterande företagskultur för dagens snabba utvecklingstakt.

171 sidor på 30 min

OSTÖRD

Det är inte du eller din dåliga självdisciplin som gör att du inte alltid lyckas med det du tänkt göra. Det är dina strategier och din miljö som behöver förändras. Lär dig att tänka och agera för att skapa en ostörd bubbla för fokuserat arbete.

272 sidor 26 min

WHEN

Vid vilka tidpunkter är du som mest kreativ? När är det bäst att du ägnar dig åt analytiska uppgifter? Hur kan du bli en bättre chef genom att vara synkroniserad? Det är några av de frågor som Daniel Pink reder ut i sin nya bok, som blivit en snackis redan innan den kommit ut.

Vad måste jag göra för att delta?

 1. Starta din prenumeration på Chefboken.
 2. Ladda ner appen enligt instruktionerna du får på mejl.
 3. Den 31 januari är sista dagen att anmäla ditt deltagande! Första utmaningen kommer på mejlen den 6 februari (även om du startar din prenumeration den 31 januari).

Tips! Gör utmaningen till en rolig teamaktivitet och utvecklas tillsammans. Bjud in dina kollegor och få grupprabatt (läs mer här).

Nu med 4 Week Challenge!
Chefboken i 6 månader för 249 kr/månad (Du betalar halvårsvis 1 494 kr)
1494:-
 • Innehåller ytterligare 160 titlar att ta del av.
 • Ny aktuell bok sammanfattas varje månad.
 • Exklusiv inbjudan till Chefboken event.
249 kr/mån
Priserna är exkl. moms och faktureras per halv eller helår. Efter ditt introduktionserbjudande får du Chefboken i en bekväm tillsvidareprenumeration till samma periodlängd.
Nu med 4 Week Challenge!
Chefboken i 1 år för 199 kr/månad (Du betalar årsvis 2388 kr)
2388:-
 • Innehåller ytterligare 160 titlar att ta del av.
 • Ny aktuell bok sammanfattas varje månad.
 • Exklusiv inbjudan till Chefboken event.
199 kr/mån
Priserna är exkl. moms och faktureras per halv- eller helår. Efter ditt introduktionserbjudande får du Chefboken i en bekväm tillsvidareprenumeration till samma periodlängd.

Tävla om biobiljetter

Vi kommer slumpmässigt välja ut en av personerna som har kommit med på veckans 10-i-topplista. Denna person vinner ett presentkort på Filmstaden. Vi publicerar varje vinnare efter veckans slut på denna webbplats.

”Jag använder Chefboken för att orientera mig i internationell ledarskapslitteratur som jag annars inte skulle ha nåtts av. Vi har också använt Chefboken i ledningsgruppen och gemensamt diskuterat kring ett tema.”

Ann-Charlotte Backlund, Stadsantikvarie Enhetschef Stadsmuseet

”Chefboken ger mig nya idéer att implementera i mitt eget ledarskap.”

Cecilia Simonsson, Ad Acto Rekrytering

”Chefboken hjälper och stöttar mig som ledare. Det är många områden bl.a. mångfalds och jämställdhetsarbetet man måste hålla koll på. Ett smidigt sätt att hålla sitt ledarskap uppdaterat.”

Magnus Olin, Lagerchef OATLY

Utmana hela teamet!

Utveckling sker bäst tillsammans. Med Chefboken Team får du mängdrabatt när du beställer till flera. Är ni minst 5 personer så får ni 10% och är ni minst 10 personer så får ni hela 20% rabatt.

Mejla oss på kundtjanst@chef.se så hjälper vi dig komma igång!

Spana in alla böcker och kategorier i Chefboken-biblioteket 🔎

 • Beslutsfattande
 • Beteendevetenskap
 • Förändringsledning
 • Forskning om ledarskap
 • Inspiration
 • Kommunikation
 • Mångfald
 • Psykologi
 • Rekrytering och karriär
 • Verksamhetsutveckling