chefdagen_alla600

Här hittar du det bästa från Chefdagen 2018

På den här sidan kan du följa med i liverapporteringen från Chefdagen 2018 i efterhand. Du kan också:

  • Se bilder från scenprogrammet
  • Se mingelbilder

Se hela programmet och årets scengäster här

Se rapporteringen i efterhand:

Chefs Twitter-konto: @tidningenchef
Chefs Instagram-konto: @tidningenchef

 

Så var Chefdagen 2018 i sociala medier:Våra medarrangörer

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomer och Ledarskap, men även marknad, försäljning, inköp, logistik och HR. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.
Företagsuniversitetet är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Vi erbjuder företagsintern utbildning, öppna kurser och konferenser för chefer och medarbetare i hela landet. Hos oss får du aktuella kunskaper, utmaningar och den inspiration som gör att du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Dessutom får du möjlighet att utbyta erfarenheter och nätverka med kollegor från hela Sverige.
Sympa är den snabbast växande leverantören av HR-lösningar i Norden, med nöjda kunder i över 550 organisationer. Sympa HR är ett kraftfullt, GDPR-säkrat och fullt integrerbart HR-system, som möjliggör global personaladministration och automatiserar HR-rutiner genom att kombinera rekrytering, human resource management och kompetensutveckling. Genom vår förenklade hantering av HR-information sparar du tid som i vanliga fall hade lagts på rutinmässiga uppgifter. Istället kan du arbeta smartare och fokusera på det som är viktigt – dina medarbetare.