Årets tema: Chefens nya roll i reskilling-eran

 

Dags att rusta sig för framtidens lärande ledarskap. Bara om tio år beräknas 800 miljoner arbetstillfällen försvinna – därför måste du lära nytt. Men hur?

Tidigare löste chefer kompetensbrist genom att nyanställa eller skicka medarbetarna på en utbildning. Idag, när vi inte ens vet vilken kompetens som behövs, måste vi istället bygga strukturer för upskilling och reskilling – där både medarbetare och chefer kan skola om sig för att bli redo att axla nya utmaningar.

Systemskiftet vi befinner oss i är gigantiskt. Digitalisering och klimatförändringar är exempel på faktorer som ritar om både affärsmodeller och ledarskapskartor. Vet du vad du själv behöver lära dig för att vara kvar i matchen?

På Chefdagen får du verktygen som krävs för att växla upp ditt lärande ledarskap. Möt toppcheferna som berättar hur de ställer om för att framtidssäkra både sig själva och sina organisationer. Inspireras av konkreta case, best practise och verktyg från verkligheten. Allt du som chef behöver lära dig för att lyckas.

Säkra din plats nu

Årets scengäster

Anna Wikland

vd Google Sverige

Henrik Henriksson

koncernchef, Scania

Lotta Lyrå

vd, Clas Ohlsson

Pär Lager

kompetensutvecklingsexpert

Presenteras inom kort

Presenteras inom kort

Presenteras inom kort

Presenteras inom kortGlimtar från Chefdagen

Säkra din plats till bäst pris nu

Super Early Bird
4 495 kr exkl. moms (ordinarie pris 5 995 exkl. moms)
Pris till och med 14 april

Köp biljett