Chefakademin / Alla utbildningar / Nya LAS – så påverkas din organisation

Nya LAS – så påverkas din organisation

Charlotte Forssander är advokat och specialiserad på arbetsrättsfrågor. Under denna halvdag beskriver hon vad de kommande förändringarna i LAS innebär för dig som arbetsgivare.

I juni väntas riksdagen fatta beslut om omfattande ändringar i lagen om anställningsskydd (LAS). Dessa får stor praktisk betydelse för många arbetsgivare, bland annat när det gäller möjligheterna att ha visstidsanställd personal och vilka turordningsregler som gäller vid omorganisationer.

Under en förmiddag ger vår arbetsrättsexpert Charlotte Forssander dig den LAS-duvning du behöver, med fokus på de nya reglerna. Lagändringarna träder ikraft redan den 30 juni och börjar tillämpas den 1 oktober.

Så är utbildningen upplagd

Utbildningen genomförs på distans under en halvdag på Zoom, mellan klockan 09:30-12:00. Gruppen kommer att hållas så pass liten att du smidigt kan föra dialog med Charlotte, och på så sätt få svar på de frågor som är mest relevanta för just din organisation.

EXPERT

Charlotte Forssander

Charlotte Forssander är advokat och har 25 års erfarenhet som arbetsrättsjurist. Huvuddelen av hennes tid ägnas åt strategisk arbetsrättslig rådgivning och åt tvistlösning inom arbetsrätt (medling, domstols- eller skiljeförfaranden).

Frågor kring utbildningen? Vi hjälper dig!

Har du funderingar eller vill få hjälp med bokning? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan!

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.