Digital Campaign manager, med intresse för digital analys sökes till Chef

Är digital konvertering, analys och uppföljning din specialitet? Då är du varmt välkommen till oss på Chefakademin!

Jobba på Chefakademin
Publicerad
Seminarium om nya dataskyddsförordningen

Vi är på jakt efter dig som går igång på att optimera, analysera och konvertera digitala kampanjer. Med din kunskap och erfarenhet vill vi ta våra digitala kampanjer till nästa nivå! Du blir spindeln i nätet mellan innehållsstudio, redaktion och marknadsavdelningen- ständigt med våra digitala läsare/följare och samarbetspartners i fokus.

Vi lanserar snart en ny spännande sajt och ser många möjligheter med den i framtiden men att just optimera och maximera innehållsstudions kampanjer tror vi att du kommer brinna extra mycket för framöver. I den rollen behöver vi dig!

Tror du ensam är stark? Nej, inte vi heller. Den här rollen förutsätter att du är självgående, i ett starkt team. Du driver dina egna processer men har ett nära samarbete med både redaktör, försäljning/marknadsavdelningen och redaktion.

Ett urval av dina kommande arbetsuppgifter:

  • Publicera nativekampanjer i Chefs samtliga digitala kanaler, givetvis med ett SEO-tänk.
  • Analysera och optimera kampanjer såväl organiska som paid samt rapportera resultatet.
  • Bygga målgrupper och sponsra på Linkedin och Facebook.

Vem du är

För att trivas på Chefakademin och lyckas i rollen är det viktigt att vara självgående och initiativrik.

  • Du har en analytisk förmåga och utvecklar vår digitala synlighet baserat på data.
  • Du har både ett strategiskt och långsiktigt fokus men även vilja och vana att jobba operativt i våra publiceringssytem (t ex WordPress )
  • Du har en passion för digital marknadsföring och vill hålla dig uppdaterad med vad som sker inom ditt expertisområde.

Om tjänsten:

Chef är del av Chefakademin, ett modernt medie- och kunskapsföretag som erbjuder chefsutveckling i form av utbildningar, event och redaktionella produkter i framkant. Chefakademin växer snabbt och erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent med tillträde så snart som möjligt.

Chefakademin har 50 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler vid Fridhemsplan. Vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor och förmåner som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag med mera. Givetvis erbjuder vi kollektivavtal och tjänstepension.

Låter det intressant? Hör av dig!

Mejla din ansökan (cv och personligt brev) till rekrytering@chefakademin.se  med ”Campaign manager” som ämnesrad på mejlet. Vi behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 26/6.

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.