Chefakademin / Alla utbildningar / Personlig effektivitet – frigör tid och energi

Personlig effektivitet – frigör tid och energi

Den omåttligt populära effektivitetsexperten Petra Brask hjälper dig att ta makten över din tid och ger dig verktygen för en mer strukturerad och energifylld vardag.

Vem bestämmer över din tid egentligen?

Utbildningen ger dig konkreta verktyg för att planera och prioritera dina viktigaste arbetsuppgifter, hantera e-posten och informationsflödet samt skapa en effektiv personlig struktur som möjliggör ett enkelt och snabbt hanterande av inkommande uppgifter.

Sveriges främsta expert inom personlig effektivitet, Petra Brask, lägger stor vikt vid att skapa förståelse för vad stress är och hur det påverkar oss i arbetslivet samt hur vår hjärna fungerar i det ökande informationsflödet.

Du får lära dig att göra en tidsanalys och planera smart för att få loss viktig tid och undvika stress. Dessutom får du med dig strategier, knep och genvägar som ger kontroll över din tid, flyt i arbetet och bästa möjliga förutsättningar att ta rätt beslut under press.

Och inte minst: den slutgiltiga segern över din mejl-inbox.

Har du tid att INTE vara med?

Målet med utbildningen är att du ska kunna:

  • Tydliggöra mål och förväntningar kopplat till det dagliga arbetsflödet
  • Använda tiden bättre genom effektivare planering och prioritering
  • Skapa ett smidigt arbetsflöde med en digital och logisk struktur
  • Minska stress och må bättre
  • Frigöra tid och energi genom att arbeta hållbart.

Utbildningen riktar sig till dig som:

Är chef och/eller ledare. Oavsett om du är chef inom HR, försäljning eller ekonomi eller annan typ av ledande befattning, så är den gemensamma faktorn att du vill få kontroll över din tid, ett smidigt arbetsflöde och bästa möjliga förutsättningar att ta rätt beslut under press.

Du får allt det här:

  • Bättre förståelse över hur du själv fungerar på jobbet – och vad du kan förbättra.
  • Lära dig verktygen, strategierna och knepen som ger kontroll över din tid.
  • De bästa möjliga förutsättningarna att ta rätt beslut under press.

expert

Petra Brask

Petra Brask har med över 20 års arbetslivserfarenhet undervisat i tidseffektivitet för tusentals deltagare både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Med en gedigen erfarenhet från olika kulturer och länder som Iran, Storbritannien och Norden kan Petra enkelt jämföra och fånga upp intressanta vinklingar i det internationella landskapet vi lever i idag. Behovet av att frigöra tid och energi är stort i små och stora företag och organisationer, i skolvärlden och i kommuner och landsting.

Petra är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid. I oktober 2017 släppte hon sin första bok inom det här ämnet med titeln: ”Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi”.

Frågor kring utbildningen? Vi hjälper dig!

Har du funderingar eller vill få hjälp med bokning? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan! Du är också varmt välkommen att kontakta oss på telefon 08-731 41 51.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.